tomala89 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Moje pierwsze "wynalazki". RobaczekTrochę suszenie mi nie wyszło. Edytowane 16 Marca 2015 przez Tomasz Kotarski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) WOBLER 7CM (BOLEŃ) – GHOSTwaga : ok. 7.5gdługość: 7cmMoja pierwsza przynęta boleniowa, zapraszam na blog do obejrzenia reszty zdjęć . Zrobiłem kilka sztuk i już się rozeszły wśród znajomych. Edytowane 1 Marca 2014 przez tomala89 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 jak je jeszcze estetycznie dopieścisz (szczegóły) to będą ekstra wyglądać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Następna partia będzie lepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tomasz Kotarski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bardzo fajny początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Małe suszenie , następny etap malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Wobler 5.5cm - szczupakowyCoś na szczupaka. Pierwsze malunki . Woblerki po 5.5cm, waga to ok 7.5g w zależności od tego czy był oklejony folią srebrną. Edytowane 27 Marca 2014 przez tomala89 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Fajne te Twoje początki Czym robisz foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Hej, zrobiłem sobie w pracy małe studio(dwie parasolki i trzy lampy) robię zdjęcie canonem 40d + tamron 17-50 f2.8 (bardzo ostry obiektyw). Później edytuję w "Camera RAW" w Photoshopie dodaję przejrzystość i kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ładniusie te twoje wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) aaa Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tomasz Kotarski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fajowa łuseczka powiedz czym robisz tą fakturkę bo wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wycinam na ploterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 świetnie wygląda ta łuska czego używasz do lakierowania wobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Lakier HartzLack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dodaję coś nowego. Moje kropki .Woblerki pływające.Waga 3.5g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Przede wszystkim duże brawo za niepowtarzalne tło pod zdjęcia własnych przynęt. Masz dzięki temu doskonały klimat. Aż żal, że nie wpadłem na ten pomysł z licową skórą. Kolejny świetny przykład na prosty sposób podniesienia jakości swojego wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Hej, licowa skóra to moja torba wękarska , żona mi jej zazdrości. Jak będę w domu to zrobię zdjęcie i dodam . Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez tomala89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Też ci zazdroszczę takiej torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Bardzo fajne fotki , super wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ostatni wobler ma moje ulubione kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ostatni wobler ma moje ulubione kolory Na zdjęciu słabo widać . Ale bardzo ładnie błyszczy na złoto , ma lekki przecierki na boczkach i grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mój ostatni przyłów . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 cudownie wybarwiony <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi