Skocz do zawartości

Jurajskie Przynęty Wędkarskie

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nowy model "Ghost-a" boleniowego. Jeszcze przed lakierem w nowej szacie :). Jak na razie będą dwa modele. Pierwszy długi i wąski, a drugi krótki baryłkowaty. Ster nie będzie całkiem w dół, woblerki dostają mocnego drgania ogonka podczas średniego zwijania linki. pozdrawiam Tomek

bolek1.jpg

bolek2.jpg

bolek3.jpg

• Like 10

• 3 tygodnie później...

Kilka sztuk z ostatniego miotu, nie wiem czy wszystkie wzory są na zdjęciach, zgarnąłem kilka które leżały na stole :). Czas rozpocząć przygotowania do sezona pstrągowego :), Będę miał kilka moich 3,5cm woblerków na sprzedaż :). Oraz jakieś woblery boleniowe do testów dla ludzi z forum.

post-54040-0-50063900-1413621018_thumb.jpg

post-54040-0-83079800-1413621020_thumb.jpg

post-54040-0-60165600-1413621023_thumb.jpg

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Z jednej strony malowanie takie "paćkane" - ale zdecydowanie te woblery mają charakter!

Do tego świetnie dobrane kolory i ciekawe zdjęcia - widać że masz artystyczne zacięcie!

Do tego to co tu oglądam wydaje mi się świeże, nowe - mimo że klasyka :) Przyjemnie popatrzeć, zainspirować się.

• Like 1

Kilka sztuk z ostatniego miotu, nie wiem czy wszystkie wzory są na zdjęciach, zgarnąłem kilka które leżały na stole :). Czas rozpocząć przygotowania do sezona pstrągowego :), Będę miał kilka moich 3,5cm woblerków na sprzedaż :). Oraz jakieś woblery boleniowe do testów dla ludzi z forum.

Ważne by miały moc nad wodą ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...