tomala89 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mój nowy model "Ghost-a" boleniowego. Jeszcze przed lakierem w nowej szacie . Jak na razie będą dwa modele. Pierwszy długi i wąski, a drugi krótki baryłkowaty. Ster nie będzie całkiem w dół, woblerki dostają mocnego drgania ogonka podczas średniego zwijania linki. pozdrawiam Tomek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kurcze, super Ci wyszły, jedne z tych woblerów, które mają to coś w sobie malowanie "standardowe" świetnie się na nich komponuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Z malowaniem jeszcze będę kombinował , po lakierowaniu dostaną jeszcze trochę głębi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jeśli chodzi o zdobienie boleniówek to poziom jest w ścisłym top-ie forum, piękne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Że tak napiszę jestem dopiero początkujący. Kilka rzeczy dobrze wychodzi a kilka źle, jest jeszcze co nie co do poprawy. Ważne że są chęci! i żona pozwala ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kilka sztuk z ostatniego miotu, nie wiem czy wszystkie wzory są na zdjęciach, zgarnąłem kilka które leżały na stole . Czas rozpocząć przygotowania do sezona pstrągowego , Będę miał kilka moich 3,5cm woblerków na sprzedaż . Oraz jakieś woblery boleniowe do testów dla ludzi z forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Nie dawaj do testów ludziom z forum!!! Zgubią albo popsują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Fajnie wobki, klenie lubią takie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) niezle Edytowane 27 Października 2014 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Ghost2 i coś na kropki.Ostatnio nie mam kiedy usiąść do woblerów... Edytowane 6 Listopada 2014 przez tomala89 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ghost II - genialna głowa i pokrywy skrzelowe - jak prawdziwe. Szacun:) Ogólnie fajne prace, dobry dobór kolorów i to co cenie najbardziej - ręcznie malowane drewno Oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Z jednej strony malowanie takie "paćkane" - ale zdecydowanie te woblery mają charakter!Do tego świetnie dobrane kolory i ciekawe zdjęcia - widać że masz artystyczne zacięcie!Do tego to co tu oglądam wydaje mi się świeże, nowe - mimo że klasyka Przyjemnie popatrzeć, zainspirować się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kilka sztuk z ostatniego miotu, nie wiem czy wszystkie wzory są na zdjęciach, zgarnąłem kilka które leżały na stole . Czas rozpocząć przygotowania do sezona pstrągowego , Będę miał kilka moich 3,5cm woblerków na sprzedaż . Oraz jakieś woblery boleniowe do testów dla ludzi z forum.Ważne by miały moc nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Ważne by miały moc nad wodą Pstrągi i okonie w "mojej" rzece je bardzo lubią . Edytowane 7 Listopada 2014 przez tomala89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ach te ciepłe dni... : ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mój ostatni przyłów . Piękne kolorki, będzie wzór do malowania potoków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jak prace ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak prace ida Mam piękne pstrążki z moją łuską, ale niestety leżą nieskończone, ostatnio pracuję nad pewnym projektem i odłożyłem woblery na jakiś spokojniejszy czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Hej, na nowy sezon pstrągowy . Zrobione na zamówienie.Mam kila rodzajów malowania. Jak znajdę trochę czasu to zrobię zdjęcia i dodam. http://youtu.be/Bz5E7kaQeRA 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Widzę prezentacja 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Lepiej widać łuskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ciekawe wobki, bardzo fajny efekt łuski, w jaki sposób uzyskany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Świetne! Prosto i efektownie. Bardzo efektownie! PS. Zdjęcia też! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ciekawe wobki, bardzo fajny efekt łuski, w jaki sposób uzyskany? Łuska to taki mój patent - nacinam ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi