Pride Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Woblery bardzo przyjemne dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Łuska jak prawdziwa a woby eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Coś nowego się rodzi. Baryła w nowej szacie. Ten jest na zamówienie, będą różne kolory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larss1 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ładna ta Baryła. Jakich jest wymiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Hej, 5cm długości, będzie jeszcze dostępna 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Mały brat i duży brat Mały praca kropek.Duży praca zębaty. Będzie jeszcze mały na bolka i trochę kolorów, na razie testy ! Edytowane 16 Marca 2015 przez Tomasz Kotarski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Wszystkim, którzy sądzą, że oklejania folią ALU jest proste, powiem jedno - spróbujcie. Dojdźcie do tej klasy, co Tomasz. Wtedy pogadamy, co jest proste Tomku, Dobra robota. Przy malowaniu dajesz albo za gęste farbki, albo za niskie ciśnienie. Spróbuj to skorygować, a efekt będzie jeszcze lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Batdzo dziękuję, mój straż z malowaniem areo jest bardzo maly. Cały czas pracuję nad tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wszystkim, którzy sądzą, że oklejania folią ALU jest proste, powiem jedno - spróbujcie. Dojdźcie do tej klasy, co Tomasz. Wtedy pogadamy, co jest proste Tomku, Dobra robota. Przy malowaniu dajesz albo za gęste farbki, albo za niskie ciśnienie. Spróbuj to skorygować, a efekt będzie jeszcze lepszy Jestem właśnie na tym etapie i masz 100% racje. Mega oklejanka Tomaszu i mega wobki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Kilka nowych modeli na pstrąga. Krąpik KlasycznyWoblerki pływające 5cm A tutaj filmik z pracą . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Zacne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 malowanie okonkow swietne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No to budujemy podbierak Malunek już prawie gotowy! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Super projekt. Z jakich materialow robisz ten podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Rączka - JesionListwy trzymające siatkę - Mahoń i Dąb : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak to nie tajemnica, to mozesz troche napisac jak wykonujesz taki podbierak. Na co zrocic uwage itd Zapowiada sie swietnie Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jak go skończę, myślę że w tym tygodniu zalakieruję i kupię siatkę. Opiszę dokładnie jak zrobić własny podbierak.Narazie muszę dać zwykłą siatkę, ale w przyszłości będzie gumowa. Niestety muszę ją sprowadzić z ebaya bo w Polsce nie mogę nigdzie spotkać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nowy prototyp. Trochę niechlujny, praca X przy poszarpywaniu ucieka na boki jak jerk i lusterkuje. 7cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Coś na wędkarski dzień dziecka i szczupaka. Jeszcze coś na pstrąga później dodam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Coś na wędkarski dzień dziecka i szczupaka. Jeszcze coś na pstrąga później dodam. To kiedy będzie to "później"? Od Dnia Dziecka już trochę minęło Przy okazji - urodzinowe Sto lat! Oczywiście nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Heh dziękuję, trochę mi się skomplikowało z malowaniem i odłożyłem woblerki. Urodziło mi się dzieciątko no i w bloku mało miejsca się zrobiło . Ale już się odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Czas wrócić do łask . Ostatnio robiłem tylko pojedyncze woblerki na pstrąga. Na struganie niestety nie mam czasu.Przez ostatnie kilka miesięcy pracowałem nad moją domową frezarką CNC. Mój stary drewniak Nowa spawana konstrukcja z blachy 10mm Teraz w pracowni jak widać w/w mam bałagan.Pracowałem jeszcze nad kopiarką do woblerów (jedną miałem ale zachciało mi się przerabiać), niestety projekt musiałem odstawić. Nie da się robić dwóch rzeczy naraz. Kopiarka jest oparta o silnik krokowy + dc + arduino uno i mały programik sterujący . (zrobię w poniedziałek zdjęcia i wrzucę) Będę teraz dodawał do mojego tematu różne projekty woblerków i nie tylko . Woblerek wyfrezowany z płyty pcv + ster z wygrawerowanym moim inicjałem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Nowy prototyp pod szczupaka 7cm płoć Zdjęcia telefonem zrobione Woblerki teraz w lakierze. Główne oczko ustawiłem dosyć wysoko, dzięki czemu możemy wygiąć je w dół i z łagodnej a nawet boleniowej pracy przechodzimy w X . Zobaczymy jak się sprawdzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Fajna frezareczka . Z ruchomym stołem zrobiłeś? Widzę, że niezły z Ciebie mechanik oraz informatyk i elektronik . Chętnie zobaczę kopiareczkę sterowaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Rozważ zmianę materiału z pcv na poliaktyd.Może będzie się lepiej obrabiać i mieć mniejszą chropowatość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi