wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Czy nr rejestracyjny na boku pontonu musi być w kolorze białym, czy może być czarny? Przepisy tego chyba nie określają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Przepisy tego jednoznacznie nie określają w jakim kolorze ma być nr rejestracyjny na pontonie czy tez łodzi,najważniejsze to aby były widoczne,kup farbę chlorokauczukową i pobaw się w malarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 dzięki, a zwykłym np czarnym markerem nie wystarczy? ponton jest stalowo-szary więc będą widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wszystko jedno czym, byle to trwałe było, widoczne i literki tudzież cyferki były nie niższe niż 10 cm i nie chudsze, niż 1 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Znalazłem coś takiego,może będzie pomocne. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=44392& amp; amp; Ja na swoja łódź zamawiałem nr rejestracyjny w takiej pracowni co robią reklamy.Koszt dość niski a nr. siedzą do dziś,nawet nie odlepiają się gdy łódkę myje karcherem.No ale na ponton to może nie zdać egzaminu ponieważ go się składa. Ps. Coś czuje że zapowiada się wyprawa motorowodna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje Znaczy sie trafiam w Twoje gusta .. Aż się boję pytać, co jeszcze chciałbyś usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Proponowałem farbę chlorokauczukową ponieważ po wyschnięciu ma ona właściwości elastyczne .Nie po pęka z czasem jak inne farby przy składaniu i rozkładaniu pontonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Oznakowanie jednostek pływających wymagane przez Urząd Morski - czarne napisy wysokości min. 10cm na żółtym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 na razie zrobię markerem, a jak nie zda egzaminu to pomaluję farbą. Tak, na dniach chcę się w końcu zwodować dzięki za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 na razie zrobię markerem, a jak nie zda egzaminu to pomaluję farbą. Tak, na dniach chcę się w końcu zwodować dzięki za wszelkie sugestie Pamiętaj o żółtym tle, jak na dorsze ruszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @Wujek załatw sobie marker olejny i będzie po sprawie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Oznakowanie jednostek pływających wymagane przez Urząd Morski - czarne napisy wysokości min. 10cm na żółtym tle. Właśnie nie jestem pewien czy już weszły w życie nowe przepisy zwalniające jednostki sródlądowe do iluś tam metrów i mocy silnika z rejestracji-dostosowanie do UE.Morskie zostają.Coś mi się obiło o uszy,tylko nie mogę sobie przypomnieć szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ale chyba jeśli chcesz łowić to musisz zarejestrować, jeśli nie to rejestracja jest dobrowolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Informację na temat oznakowania znajdziesz na dokumencie rejestracyjnym - tej karteluszcze, którą dostaniesz na al. Jerozolimskich. a jak pontont się sprawuje na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jak oznakować to wiedziałem. Już to zrobiłem czarnym markerem. Ponton sprawuje się bardzo dobrze, spokojnie można łowić z każdego miejsca. Przy 10konnym silniku to dosłownie ścigacz. Twarda podłoga jest bardzo stabilna i można spokojnie łowić na stojąco. Nawet udało się coś złowić Jedyny minus to rozkładanie i składanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 a oto moja jednostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 @wujek, a który to konkretnie model Bush-a posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bush Kaiman 330R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wujek, Moje gratulacje! teraz dopiero sie zacznie dziac tam na Tarchominie i okolicach pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dzięki Guzu Myślę że moje eksploracje nie ograniczą się tylko do tych okolic, dlatego kupiłem ponton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wujek
Czy nr rejestracyjny na boku pontonu musi być w kolorze białym, czy może być czarny? Przepisy tego chyba nie określają?
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi