lajcik Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 SZUKAM WOKALISTKI 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dobre znam to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Tu masz odpowiedź: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID%3D/20070105/MAGAZYN/70104009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jakbyś chciał więcej kontaktów w branży to mój kuzyn jest wokalistą Skanera. Klimat podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zostawcie te biedną białogłowę, zrobiła to za pieniądze i chciała się ukryć w cieniu a wy ją odszukujecie, nieładnie sadyści! Jakbyś chciał więcej kontaktów w branży to mój kuzyn jest wokalistą Skanera. Klimat podobny Dobrze wiedzieć, każdy kto czym bardziej wstydzi się disco tym lepiej zna teksty. To dopiero precedens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Umówmy się disco polo to jest muzyka do zastosowań specjalnych, na wesele czy jakaś zabawę nie ma nic lepszego ale raczej mało kto słucha tego ot tak dla przyjemności choć są tacy ale moim zdaniem to jest muzyka właśnie na konkretne okazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dobrze wiedzieć, każdy kto czym bardziej wstydzi się disco tym lepiej zna teksty. To dopiero precedens Ja tam lubię, w niedziele jest na polo tv taki program z olskulami disco polo- niesamowicie wkur..ia moją narzeczoną a ja mam frajdę . Złośliwość mam po dziadku od strony matki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja tam lubię, w niedziele jest na polo tv taki program z olskulami disco polo- niesamowicie wkur..ia moją narzeczoną a ja mam frajdę . Złośliwość mam po dziadku od strony matki Nie zawsze trzeba słuchać tego co jest na topie oraz na wysokim poziomie artystycznym, świadczy to o braku kompleksów a z tym właśnie Polacy mają kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Trzecie jajko zniósł....potem zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Na podobnej zasadzie jak niektórzy słuchają(oglądają)disco polo,swego czasu do kotleta(czytaj do obiadu )lubiłem oglądać kultowy serial Moda na sukces.Niewiarygodne perypetie oraz skandale obyczajowe rodziny głównych bohaterów naprawdę mnie śmieszyły,jeszcze bardziej dlatego że były podane w jak najbardziej poważnej formie .Wracając do przedmiotowego disco polo,na weselu faktycznie nie razi,tam od pewnego momentu niewiele przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Żeby znaleźć odpowiedź nie trzeba być fanem tej muzyki, wujek google prawdę ci powie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 w 2minucie 23 sekundy basista mrugną oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Maciej w jakim celu ...Ty poszukujesz wokalistki myślisz że już się dowiedział z skąd już przyleciało stado wron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Myślę że jak nie znajdziesz , to tu też fajne wokalistki i układ choreograficzny . Zwłaszcza pierwsza panna z lewej :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Oddam wszystkie moje winyle z jazem za singiel z dziewczynami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 a męski wokal nie wchodzi w grę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ...a męski wokal nie wchodzi w grę?Ostatni raz tak płakałem, gdy mi w drugiej klasie pani procę na skoble zabrała. Lepsze od "Trolololo". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No ja 8-go na spotkaniu nie pośpiewam. Taki mam układ ze względu na dzień kobiet- nie piję i nie śpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie śpiewam - ok, rozumiem, ale nie piję!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie śpiewam - ok, rozumiem, ale nie piję!!?? Dzień Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Maciej w jakim celu ...Ty poszukujesz wokalistki myślisz że już się dowiedział z skąd już przyleciało stado wron ? Chciałbym wcielić się w rolę tego basisty i poddać się muzycznej euforii :D:D:D sztuka.... sztuka.... sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ZNALAZŁEM!!!!!!!!!!! Niestety........ już ma basiste 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 o ja p......oczarowali mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi