Skocz do zawartości

SZUKAM WOKALISTKI

lajcik

Rekomendowane odpowiedzi

Zostawcie te biedną białogłowę, zrobiła to za pieniądze i chciała się ukryć w cieniu a wy ją odszukujecie, nieładnie sadyści! :D

Jakbyś chciał więcej kontaktów w branży to mój kuzyn jest wokalistą Skanera. Klimat podobny ;)

Dobrze wiedzieć, każdy kto czym bardziej wstydzi się disco tym lepiej zna teksty. To dopiero precedens ;)

• Like 1

Dobrze wiedzieć, każdy kto czym bardziej wstydzi się disco tym lepiej zna teksty. To dopiero precedens ;)

Ja tam lubię, w  niedziele jest na polo tv taki program z olskulami disco polo- niesamowicie wkur..ia moją narzeczoną a ja mam frajdę B) . Złośliwość mam po dziadku od strony matki  :D

• Like 2

Ja tam lubię, w  niedziele jest na polo tv taki program z olskulami disco polo- niesamowicie wkur..ia moją narzeczoną a ja mam frajdę B) . Złośliwość mam po dziadku od strony matki  :D

Nie zawsze trzeba słuchać tego co jest na topie oraz na wysokim poziomie artystycznym, świadczy to o braku kompleksów a z tym właśnie Polacy mają kłopoty.

Na podobnej zasadzie jak niektórzy słuchają(oglądają)disco polo,swego czasu do kotleta(czytaj do obiadu :) )lubiłem oglądać kultowy serial Moda na sukces.Niewiarygodne perypetie oraz skandale obyczajowe rodziny głównych bohaterów naprawdę mnie śmieszyły,jeszcze bardziej dlatego że były podane w jak najbardziej poważnej formie :doh: .Wracając do przedmiotowego disco polo,na weselu faktycznie nie razi,tam od pewnego momentu niewiele przeszkadza :P .

Maciej w jakim celu ...Ty poszukujesz wokalistki :wub:

myślisz że już się dowiedział z skąd już przyleciało stado wron ? :D  :D  :D  :D

Chciałbym wcielić się w rolę tego basisty i poddać się muzycznej euforii :D:D:D:D sztuka.... sztuka.... sztuka  :wub:

• Like 1

• 1 miesiąc temu...