Skocz do zawartości

Kołowrotek do 350 zł

pietralek

Rekomendowane odpowiedzi

To działa inaczej, nie musi to być klon. Jeśli pojechałbys do tej fabryki i złozył zamówienie na te SAME kołowrotki co robią dla Spro czy Mikado i zamawiając 30 czy 40tys. jednego modelu kazałbyś (bo przecież ani Mikado ani Spro nie chcesz) napisać na korpusie Qowax001 to byłby to nowy kołowrotek? No może byś kazał im zmienić nakrętkę przy korbie na opalizującą. 

I odnoszę wrażenie że w wielu wypadkach działą to w podobny sposób, mnie a pewnie i żadnemu z nas nie chcę się zagłębiać w strony chińskich producentów ale jestem przekonany że podobieństw Dragona, Jaxona czy Mikado do Spro, Abu czy Szekspira byłoby bardzo dużo.

Nie napisałem shit tylko SHT taki model mikado :D

kurde dużo ludzi ma ten problem ja mam to samo ;/ nie wiadomo co wybrać u mnie waha się między red arc a slammer...

Niewątpliwie na korzyść reda przemawia nawój żyłki i plecionki,moc zdecydowanie slammer!Ja swoim slammerem łowię zarówno żyłką jak i plećką.Ważne tylko aby tą drugą nie nawijać pod samą krawędź szpulki.

Niewątpliwie na korzyść reda przemawia nawój żyłki i plecionki,moc zdecydowanie slammer!Ja swoim slammerem łowię zarówno żyłką jak i plećką.Ważne tylko aby tą drugą nie nawijać pod samą krawędź szpulki.

ja chyba też wybiorę slammera żeby pożył trochę mi :) będę łowił przeważnie na żyłki 0,25 także myślę że się sprawdzi :) ogólnie pasuje mi z czego czytam tylko martwi mnie czy będę mógł nim oddawać dalekie rzuty mowa o 360 :)

ja chyba też wybiorę slammera żeby pożył trochę mi :) będę łowił przeważnie na żyłki 0,25 także myślę że się sprawdzi :) ogólnie pasuje mi z czego czytam tylko martwi mnie czy będę mógł nim oddawać dalekie rzuty mowa o 360 :)

Mówisz i masz:

http://boddenangler.de/Penn-Slammer-360_1

nawet jak doliczysz 15 E za wysyłkę to wyjdzie jakieś 300-310plz. Znajdziesz taniej?

• 3 lata później...