Skocz do zawartości

Dragon HM-X Zoom czy może coś z pracowni?

mrufa8

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się nad kupnem w/w kijka, głównie będę łowił 7-20 gr koguty, ewentualnie głowki o takich samych gramaturach+gumiś. Chociaż poprzedni sezon na moich zbiornikach pokazał że 3 gramowe koguty to max co zandery chciały... Ponoć Zoom spokojnie obleci 7gram, ale czy 5-3 nie bedzie juz za mało ?

Może macie jakieś ciekawe propozycje sandaczowych patyków w cenie do 1100~ które będą obsługiwały do max 20 gr, seryjne bądź z pracowni.

Podstawa to max 210cm w jednym kąsku.

maksymalna długość wędziska to 210(+-5 centymetrów), owe wędzisko musi być w jednym składzie. Wybacz napisałem szybko lekką gwarą.

Wiem przeglądałem wszystkie wątki, jeden podobny do mojego. Chciałem to trochę odświeżyć ale bez zbędnego wbijania postów typu " 1110 za dragona?słonko przygrzało? bier panie coś z pracowni"

Panowie proszę, ja podchodzę do was bez trollingu, podejdźcie bez trollingu i do mnie.... Przed chwilą napisałem wyjaśnienie mojego tematu, zeby nie było zbędnych postów. Jak widać Ricci od razu zaatakował.

Zróbmy przejrzysty temat pomoże to mi w wyborze i innym szukającym w przyszłości. Piszcie modele kijków, gdzie najlepiej nabyć i chętnie poczytam jakąś miłą opinie na ich temat :)

Łowię podobną gramaturą,mam fabryczne i mam z pracowni. Gdybym w tej chwili miał wydać 1100 zł na kij na sandacze to TYLKO i WYŁĄCZNIE (specjalnie z dużych liter) St Croix TBS68MLF lub TBS610MLXF

Ze wskazaniem na TBS610MLXF

I niech Cię nie zmyli te 14 gr górnego C.W.

Pozdrawiam

Wiktor

Acha co do Dragon Zoom to mocna pała ja uważam że za mocna

Edytowane przez Wiktor