Kuba Standera Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 http://www.flyfishbonehead.com/tail-flyfishing-magazine/issue-10a/ Ogólnie, jak zawsze - zajebiaszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Całkiem zgrabna sztuka No ten, ten...Bonefish, czy inna Albula.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) a majtusie to gdzie sa ? Edytowane 3 Marca 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 I w tle Chewbacca , którego nikt nie zauważył. Czyżby nowy, kosmiczny materiał na zonkery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 W jakim tle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 yep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Ciekawe czy ta sztuka nie sika na stojąco Edytowane 3 Marca 2014 przez woblerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ciekawe czy ta sztuka nie sika na stojąco mozesz rozwinac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 kolega chyba w Tajlandii był kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ciekawe czy ta sztuka nie sika na stojąco Że niby coś w ten deseń?? https://www.youtube.com/watch?v=ToDEaqmwyeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jeśli jest tak, jak się spodziewacie, a mam nadzieję, że nie jest, to ja mam też jedną "damę" z naszego podwórka, która mogłaby swoim bikini okładkę czasopisma wędkarskiego sponiewierać, nawet wiem którego. Oczywiście wszystko to, pod warunkiem, że się naszej modelce kariera w polityce znudzi.Jeśli do tego dojdzie (oby nie) będziemy mieli historyczny przykład gdy zapowiedź okładki odda w całości zawartość periodyku. Wiem, wiem, świnia jestem, ale przeglądałem wczoraj na stoisku co nieco, utwierdzając się jedynie w przekonaniu, że dobrze zrobiłem lata temu zaprzestając prenumerat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ech, widze ze jak laska nie ma podwójnego D spełniając marzenie faceta bycia niemowlaczkiem, to się nie liczy A tak na serio - ktoś przejrzał środek?Fajne ryby/muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Po takiej okładce? Chyba wszyscy przejrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A tak na serio - ktoś przejrzał środek? tak tato od wczoraj wiem jakie zwierzaki sa najlepszym przyjacielem wedkarza i ile much mozna z nich ukrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 tak tato od wczoraj wiem jakie zwierzaki sa najlepszym przyjacielem wedkarza i ile much mozna z nich ukrecic hmm biedy chuwy..... gdzie mozna dostac jego futerko ... ? A moze tej pani ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Futra niemodne Ciekawe jaki rozmiar ta pani ma... w sensie muchówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Okladka fajna, zawartosc tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi