Tom66 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam Szanownych Kolegów, W szczecinskich sklepach nijak pomacać jerkowych kijków a kupowanie w ciemno w sklepach inetowych jest bez sensu, więc zwracam się do szanownego grona o radę.Z niżej wymienionych która jerkówka wg waszego zdania (może ktoś ma , zna itp) jest OK , który kij Waszym zdaniem jest najepszy. - Mystery Slider jerk 30-80g- Daiwa Tornado X jerkbait 60-120g- Cormoran Black Bull S -40-80g- Rozemeijer Qualifier Power Jerk 50-100g- Cormoran Black Star CM 40-80g a może ktoś ma do sprzedania super jerkowkę?? z pozdrowieniami Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dragon Mystery mogę polecić nie tylko z własnego doświadczenia, ale ja miałem do czynienia z wersja do 60gDragony Mystery i Millenium do 120g są godne polecenia szczególnie w tym przedziale cenowym.Jaxon Xt-pto do 100g jest ładnie wykonany, dobrze leży w ręce i nie jest kołkowaty, nie łowiłem na niego więc nie będę sie dogłębnie wypowiadał.Prologica ma jeszcze kijek pt Jerk do 80g 180cm Dobra propozycją może być St. Croix Premier 6'6 do 1 1/2oz Kolega @Pavko ma ciekawy kijek w dobrej cenie (jeśli sie nie mylę) Zebco 60g Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 polecam CM Black Stara łowiłem nim i kogutami i gliderami 1 mój kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom66 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dziękuję Kolegom za odpowiedź, decyzja podjęta, pozdr/ Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 z cala pewnoscia nikt nie powie tobie, ktora z wymienionych wedek jest najlepsza, bo kazdy ma swoje wlasne preferencje ...ja np. wybralbym roze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom66 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dzięki Pitt, ale już po ptokach. doświadczony w kupowaniu w ciemno, jerkówka została wykonana u znanego rodbuilder'a i już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi