Skocz do zawartości
  • 0

Łódki Stargard Szczeciński

gacekkosta

Pytanie

Witam.

Czy ktoś może widział bądź pływał na którejś z łódek tego producenta??

http://tablica.pl/oferta/lodke-lodzie-lodka-lodki-lodz-wedkarska-3-10-CID767-ID1TrXd.html#d6a463ee65

Przymierzam się do zakupu łódeczki, niestety mam dość ograniczony budżet a to wygląda okazyjnie.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie wyobrażam sobie pływania na łódce która waży zaledwie połowę mojej wagi Wywrotka na czymś takim to tylko kwestia czasu.

40 kilo waza 3 kartony papieru, 15 ryz, 7500 kartek. miejcie litość.ja sobie zdaję sprawę, że ktoś może być ograniczony finansowo, ale bez przesady.

• 0

kiedyś prawie identyczne łódki wychodziły z miejscowości Barnim kolo Pyrzyc.cena także była przystępna ale wagi nie pamiętam.

Kolego bo to są łódki z Barnina mam tą łódkę powiem tak 40kg na pewno nie waży tylko sporo więcej tak z 60 to minimum przywiozłem ją na dachu 400km i się nie rozpadła czyli chyba dobrze :) jak się pływa nie powiem bo jeszcze nie wodowana wydaję się być solidna ładnie zrobiona, ale tak jak powiedziałem co do stateczności itp wypowiem się najszybciej po 1 maja gdy będzie już po testach...

Pozdrawiam

• 0

witam

bez urazu, nawet jesli wazy 60-70kg to i tak nie jest stabilna, wiecej trzeba wydac na materiał i przygotowanie-zrobienie niz jest wystawiona cena tego sprzetu, jest pare ciekawych sprzetów pływających do 3 tys zł jesli nie mamy wiekszego budżetu ale ta propozycja nie jest napewno trafna, szukaj nowej lub uzywanej sprawdzonej konstrukcji.pzdr. 

ps.nie podam przykładów bo nie bede robic reklamy