gacekkosta Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam. Czy ktoś może widział bądź pływał na którejś z łódek tego producenta?? http://tablica.pl/oferta/lodke-lodzie-lodka-lodki-lodz-wedkarska-3-10-CID767-ID1TrXd.html#d6a463ee65 Przymierzam się do zakupu łódeczki, niestety mam dość ograniczony budżet a to wygląda okazyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ja mam łódkę identycznego kształtu tyle że waży 2x więcej.konstrukcja dość stabilna i fajnie się pływa,na temat wytrzymałości nic ci nie powiem bo przy długości 3.10m 40kg to minimum jakie można osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacekkosta Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Właśnie o to się martwie, coś za lekka się wydaje, a niestety mam 150 km żeby jechać obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Zawsze można poprosić producenta o dołożenie warstwy laminatu, nie powinien to być jakiś porażający koszt dodatkowy, bo to chyba jedno-płaszczowa konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gajowy Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nie wyobrażam sobie pływania na łódce która waży zaledwie połowę mojej wagi Wywrotka na czymś takim to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nie wyobrażam sobie pływania na łódce która waży zaledwie połowę mojej wagi Wywrotka na czymś takim to tylko kwestia czasu. 40 kilo waza 3 kartony papieru, 15 ryz, 7500 kartek. miejcie litość.ja sobie zdaję sprawę, że ktoś może być ograniczony finansowo, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Felo Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Zwykły ponton o tych wymiarach ,waży więcej,polecam zastanowić się nad zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Myślę, że producent łodzi zaniżył rzeczywistą wagę łodzi aby zachęcić do jej zakupu osoby wożące łódki na dachu samochodu. Proponowałbym do nich zadzwonić i wyjaśnić ta kwestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacekkosta Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dziekuje wszystkim za odpowiedz, jednak poszukam czegoś używanego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 kiedyś prawie identyczne łódki wychodziły z miejscowości Barnim kolo Pyrzyc.cena także była przystępna ale wagi nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 august.zibi Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 witamco do wagi jw łodzi myślę ,ze do przenoszenia takiego produktu trzeba 4 osoby ,aby się nie połamała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorman Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 kiedyś prawie identyczne łódki wychodziły z miejscowości Barnim kolo Pyrzyc.cena także była przystępna ale wagi nie pamiętam. Kolego bo to są łódki z Barnina mam tą łódkę powiem tak 40kg na pewno nie waży tylko sporo więcej tak z 60 to minimum przywiozłem ją na dachu 400km i się nie rozpadła czyli chyba dobrze jak się pływa nie powiem bo jeszcze nie wodowana wydaję się być solidna ładnie zrobiona, ale tak jak powiedziałem co do stateczności itp wypowiem się najszybciej po 1 maja gdy będzie już po testach... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 a moja tak z 80kg.to takie gdybanie,trzeba zważyć i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 witambez urazu, nawet jesli wazy 60-70kg to i tak nie jest stabilna, wiecej trzeba wydac na materiał i przygotowanie-zrobienie niz jest wystawiona cena tego sprzetu, jest pare ciekawych sprzetów pływających do 3 tys zł jesli nie mamy wiekszego budżetu ale ta propozycja nie jest napewno trafna, szukaj nowej lub uzywanej sprawdzonej konstrukcji.pzdr. ps.nie podam przykładów bo nie bede robic reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacekkosta
Witam.
Czy ktoś może widział bądź pływał na którejś z łódek tego producenta??
http://tablica.pl/oferta/lodke-lodzie-lodka-lodki-lodz-wedkarska-3-10-CID767-ID1TrXd.html#d6a463ee65
Przymierzam się do zakupu łódeczki, niestety mam dość ograniczony budżet a to wygląda okazyjnie.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi