pepso Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak sobie czytam i myślę, że dobrze zrobiłem kupując 201E.Pozmieniało się nieco, nie wiem czy na lepsze.No i nie jest już ciemnozielone. http://www.tackletour.com/previewshimanocuradoi.html http://www.tackletour.com/previewshimanocuradoilab.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mnie się ta nowa buda od Curado podoba Duże nadzieje pokładam w nowej rodzinie tych multików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ładne jest, to fakt, ale szkoda że niet Made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Gdyby bylo made in japan to bys napisal "ladne jest, to fakt, szkoda ze nie tansze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Gdyby bylo made in japan to bys napisal "ladne jest, to fakt, szkoda ze nie tansze" Ja tylko napisałem, że szkoda, że produkcja :"I" nie jest przeniesiona ponownie do Japan, bo coś w tym "Made in Japan" przyciągającego jest w śród kupujących, czyli nas poprzednia wersja "G" nie zrobiła takiej kariery jak wersja "E" coś w tym jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Tym bardziej cieszę się, że mam "klasyka". Seria E to moim zdaniem znakomity połączenie prostoty, funkcjonalności i wyglądu.Curado I to ciągle zagadka.I nie jest ciemnozielone ;-) - nie wiem czy z marketingowego punktu widzenia to szczęśliwa decyzja. Edytowane 4 Marca 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Cieszę się, że mi się te nowe Curado tak bardzo nie podoba... jest ciekawość, ale ciśnienia nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Niedługo pojawią się pierwsze porównania Na razie można tylko zauważyć, że większość młynków jest na visus podobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No i niespodzianka! Podobno nowa szpula nowego curado jest cięższa od starej. Nowy typ hamulca rzutowego podobno nie robi różnicy w cięższych przynętach ale przy lżejszych mogą być zaskoczenia na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A ile waży? W starym Curado D 13,5 grama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek10 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Z opisu na tackletour.com wynika że szpula waży 16 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dokładnie ,16gram ... Poczekajmy aż zaprezentują całą rodzinkę Maszynka pokroju Cu51e też musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Z opisu na tackletour.com wynika że szpula waży 16 gramTo krok w tył. Nie rozumiem tego. Multik dużo lzejszy a szpulka cięższa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Szpula ważona na wadze o dokładności 0,1 uncji. Przydałby się dokładniejszy pomiar skoro już tak porównujemy. Dwa że ona głęboka. 3 gr szału tu nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi