lunov Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Witajcie Panowie może ktoś ma jakieś fajne doświadczenia w serwisowaniu nowych Daiw z tym mag seal, może ktoś zna kogoś kto podjąłby się serwisu ? Tak jak wspomniałem najlepiej Poznań ?P.S. Wiem że można słać do p. Leśniaka lub @Zorro, ale wolałbym kontakt osobisty i nie rozstawać się na za długo z kręćkiem P.S.S Z usług serwisowych w.w Panów korzystałem i byłem zadowolony. Edytowane 4 Marca 2014 przez lunov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Podejdź do Art-Rod.Mają tam kolegę Sławka który robi wszelkie remonty przy młynkach,jutro być może nawet będzie w pracowni,a jeśli nie ,to młynek do odbioru maksymalnie za tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi