uvex Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Udało się telefonicznie. Korbka jedzie do Krakowa.Ale rozmowa była bezpośrednio z p. K. Zielińskim, czy inną personą? Pytam tak z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Bezpośrednio z Krzysztofem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Bezpośrednio z Krzysztofem. OK dzięki za info. Pozdro Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Witam.Znalazłem firmę która wykonała knob.Serdecznie dziękuję Krzysztofowi z Fishing Art. Edytowane 24 Października 2017 przez PiotrCz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 możesz powiedzieć ile to cudo kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Lepszego tematu nie znalazłem w forumowej wyszukiwarce.....mamy u siebie kogoś, kto wykonuje knoby z drewna czy pianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jakby co też by się pisał na kilka - kilkanaście z drewna stabilizowanego.Też ten temat wałkowałem i same puste strzały. Z zuelińskim nie ma kontaktu, matusiak - lepiej nie mówić, olewka na całego, od tych rusków też mi sie nie udało sciągnąć.Niech ujawni się chętny i słowny wytwórca, a myślę że klientela będzie dość liczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Może tutaj:https://www.rodshop.pl/tuning-kolowrotkow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Może tutaj:https://www.rodshop.pl/tuning-kolowrotkowMam, świetne!4 multiplikatory ubogacone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pasują same czy trzeba dokupic insert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pasują same czy trzeba dokupic insert? należy wybrać producenta, ja łowię na multiki Daiwy, rozpakować knoby i usunąć zaślepkę, zdemontować knob fabryczny uważając by nie uszkodzic- rozkalibrować śróby, wyciągnąć łożyska z knoba fabrycznego i umieścić je w nowym, drewnianym. Przykręcić śrubą fabryczną i wsunąć, wepchnąć nową zaślepkę. Działa- polecam! Nowa jakość! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Witam, poradził sobie ktoś skutecznie z taką kupą? Najchętniej wysłałbym komuś ten knob, aby wymienił tę nędzną gumo/piankę na jakieś tworzywo lub drewno.Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Witam, poradził sobie ktoś skutecznie z taką kupą? Najchętniej wysłałbym komuś ten knob, aby wymienił tę nędzną gumo/piankę na jakieś tworzywo lub drewno.Możecie polecić kogoś sprawdzonego? IMG_2787.JPGWyglada jak po kontakcie z jakimś specyfikiem na komary na bazie DEET’a. Zweryfikuj, czy nie psikasz się czymś w sezonie „komarowym”, a potem palcami zabrudzonymi tym specyfikiem nie dotykasz knoba... Tak niestety działa często stosowany przeze mnie Repel 100. A odnośnie knobów z drewna to zobacz na stronie RodShop.pl Edytowane 15 Marca 2020 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Kuba, kołowrotek leżał dwa sezony, bo akurat ta stella, mimo ze SW, ma u mnie wyjątkowo lekko :-) No i po wyjęciu taka niespodzianka. Nie pamietam, czy byłem czymś wysmarowany, kiedy nim ostatnio lowilem.Jestem w kontakcie z Panem Krzyskiem Zielinskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Drewniany knob można dorobić do tej oryginalnej łożyskowanej tulejki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 A gdzie go dorabiałes Kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 A niedaleko, mam u siebie w domu taki mały warsztacik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi