jersey Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) niezły lotnik... od 2:00 jest ciekawie. http://www.youtube.com/watch?v=fUvw1inLidU można dostać te przynęty w polsce? Edytowane 6 Marca 2014 przez jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Takiego brzydala byś chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 chciałbym każdego brzydala w tej gramaturze, który poleci na 60m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Faktycznie odległość powalajaca i praca nawet taka ciekawa jak na plastik.Gdzie ty to znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Może i na Bolki się sprawdzi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam Panowie . Chcąc nie chcąc jakiś tydzień temu otrzymałem 5 sztuk tych cudeniek ( SHIMANO EXSENCE Silent Assassin 99F AR-C ) Ale jeszcze nie miałem okazji ich przetestować . Jak wruce do domu to wrzuce pare fotek. Pozdrawiam TALIB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 www.youtube.com/watch?v=XgZ0fq8BRRU Waxwing dalej lata i ma ciekawszą pracę, 25g/88mm w kolorze makreli testowałem na plaży - to naprawdę można posłać bardzo daleko . Myślę ,że lepiej jak 60 m. (kij shimano dialuna 2,9m/28g , plecionka DUEL x8 1/20lb) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tak jak obiecałem . Może nie najlepszej jakości . Ale nie moja wina że iphine nie postarał się o lepszy obiektyw .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 gdzieś to można w jakiejś rozsądnej kasie kupic ?widze w PL tylko ponad 70 za sztuke plus wysył i jakie efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 www.youtube.com/watch?v=XgZ0fq8BRRU Waxwing dalej lata i ma ciekawszą pracę, 25g/88mm w kolorze makreli testowałem na plaży - to naprawdę można posłać bardzo daleko . Myślę ,że lepiej jak 60 m. (kij shimano dialuna 2,9m/28g , plecionka DUEL x8 1/20lb) Tylko z dostępnością cieniutko. Na Rożnowie sprawdzałem. Było ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi