Turixx Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Witam, przez zimę nagromadziłem trochę środków i chciałbym zakupić wędke na zandery. Łowię na gumy z główkami 10-18g + 3-4". Sporadycznie założę jakiegoś kogucika w wadze 15-18g. Myślę nad : -LXS68MXF-LXS70MF-TBS68MXF ( wtedy zostanie trochę kasy na gumki itp;))Łowię jedynie na jeziorach, wędkuję na głebokosci 3-5m, ponieważ tam trzyma się sandacz praktycznie cały sezon i mam tam efekty Moglibyście panowie powiedzieć, która wędka będzie najbardziej odpowiednia do mojego łowienia oraz czym poszczególne kije się różnią?. Dzięki ! Edytowane 6 Marca 2014 przez Turixx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jesteśmy całym sercem z Twoimi myślami.. Nie ma za co ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Zorro ty to potrafisz uszczęśliwić człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 W prawym gornym rogu jest taka opcja z lupa.Ona tez uszczesliwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 witam.witam Nie zrażaj się kolego na tym forum sa spoko goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Inni rzucają złośliwościami - ja postaram się o parę słów. Giąłem trochę LXSy w ArtRodzie. Na pewno się nimi nie zawiedziesz. Sprawiają wrażenie bardzo delikatnych. xfy mają bardzo cienkie szczytówki. Osobiście z Legend X wziąłbym mfa. Będzie zapewne ekstremalnie czuły. Co do "niebieskich". Miałem jednego. Dla mnie za mocny. Ale też cholernie elektryczne. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jakimi zlosliwosciami?Czy propozycja wyszukania sobie informacji to zlosliwosc?Za to ty pomogles koledze, odpowiedziales na wszytskie jego pytania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi