kardi Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Uroda-rzecz gustu.Ja cenie za fajny knyf- przeciwwaga korby schowana wewnątrz szpulki-nie wystaje, nie widać jej. W innych modelach to asymetryczny kształt szpulki równoważy ciężar korbki. Nietypowe, pomysłowe.Napisy spełzają po jakimś czasie i to z kolei popelina i poruta.Na zdjęciu stary Litespeed, bardzo go lubię i dał mi najwiekszego potokowca w życiu. http://jerkbait.pl/blog/14/entry-426-niez%C5%82y-numer-czym-sobie-na-to-zas%C5%82u%C5%BCy%C5%82em/ Teoria o przydatności do jeziorowych łowów-strona wczesniej w dyskusji z pittem - znalazła potwierdzenie, pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Osobiście nie mam ale znam kilka osób które mają. Nikt nie narzekał. Dla mnie to jest młynek typowo pod DH, ale ktoś może uważać inaczej. Za cenę katalogową bym nie kupił, jest z kosmosu. Wolałbym Danielssona. Ale teraz ARXy są na wyprzedażach i można wyhaczyć w usa poniżej 300 $. To już można się zastanowić. ...mam uzywam od paru lat. kapitalny mlyn jak masz arx 4+ z checia od ciebie wezme w zamian za controla Edytowane 15 Stycznia 2019 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ciekawe jakby jako przeciwwaga działałaby druga rączka.Sznur by nie haczył?Czasem brak mi właśnie tej drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 jak masz arx 4+ z checia od ciebie wezme w zamian za controlaNiestety nie posiadam, choć propozycja kusząca . U mię same zimne Szwedy, niektóre tylko w Korei urodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Szkoda, mi jakoś nie leżą. Arx za to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Panowie kołowrotki lamson liquid są oznaczone -3+ #2#3#4 , -5+ #4#5#6 czy jest sens kupować wersję -3+ do wędki w #4 klasie długość 8.6'- 9' gdy posiadam -5+ . Różnica jest chyba 8 gram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ale to chyba pytanie do siebie samego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Do użytkowników lamson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Aaa! Masz kołowrotek, być może i wędkę, i nie wiesz, czy jedno będzie do drugiego pasować ...Może przymierz i sprawdź 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Być może nie mam wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Bierz! To w koncu 8g! Ja bym sie nawet nie zastanawial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endern Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi