rózgaś Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Pochwalcie sie jakich żab używacie. Chodzi mi o dobrą imitację.Może jakieś namiary na fajne w sklepach Edytowane 7 Marca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Fajowa zabka firmy river2sea , jakoby żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Polecam zobaczyć tez raka tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja uzywam Mann's Super frog - fajne, nie czepiaja sie roslinnosci, jak narazie 1 szczupak zlowiony kilka spektakularnych bran w zeszlym sezonie. Kupowalem w jakims sklepie na allegro i od pickok'a z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Osobiście wędkowałem tylko na żabki mann'sa. Używałem je dosyć często jednak złowiłem na nie tylko dwa krótkie pstrągi. Guma z jakiej są wykonane łatwo się uszkadza i rozrywa szczególnie przy nakłuwaniu na hak. Praca jak dla mnie była OK W internecie można znaleźć żabkę Jaxona która wygląda bardzo realistycznie Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2015 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 polecam watek " z zaba na szczupaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak kto szuka żaby to tylko do Makamby (i jego wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 http://jerkbait.pl/topic/11721-z-%C5%BCab%C4%85-na-szczupaka/?hl=%C5%BCab%C4%85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi