n15 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam. Interesuje mnie kij Shimano Vengeance SEA BASS 2,4m o c.w.10-50g, a szczególnie to, czy jest on rzeczywiście w stanie wytrzymać w miarę bez bólu te 50g. Wiem, że już trochę było na temat tych wędek ale głównie dotyczyło to wersii 20-60g i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na powyższe pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak to shimano, przy połowie ciężaru wyrzutu spada komfort(mocno się gnie). Raczej nie polecam. A miałem dosyć krótko właśnie taki kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n15 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi