Jan76 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Chciałem się z kolegami podzielić ogłoszeniem, które znalazłem ostatnio w interneciehttp://www.gumtree.pl/cp-wedkarstwo/marki/wedka-jaxon-kolowrotek-565641940 Metoda nieznana mi bliżej, bywalcom tego forum mam nadzieje też nie. A tu proszę jak ładnie można zareklamować swoją ofertę.Pewnie jak dobrze poszukać to i agregat znajdziemy i sieci i co tam jeszcze potrzeba. PZW wyrazi co ostatnio modne "głęboki zaniepokojenie" albo i to nie. Bo w końcu to pieniądze wędkarzy a nie działaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Może kolesiowi chodziło o łowienie dorszy i nieopatrznie nazwał podbijanie pilkera jako metodę na "szarkaka". Mam cichą nadzieję, że chodzi o nazewnictwo a nie kłusowniczy proceder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Może kolesiowi chodziło o łowienie dorszy i nieopatrznie nazwał podbijanie pilkera jako metodę na "szarkaka". Mam cichą nadzieję, że chodzi o nazewnictwo a nie kłusowniczy proceder Zgadzam się z Bartkiem, chodzi chyba o podbijanie przynęty, przynajmniej ja to tak odebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Zawsze się zastanawiałem co kłusownik - szarpakowiec mówi żonie po powrocie do domu jak nic nie wyszarpał - "kochanie dzisiaj nie brały" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Wędka jak wędka, ale kołowrotek to rarytas " dwu szpulowy " na jednej szpuli żyłka a na drugiej pewnie przewód do agregatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWroclaw41 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Ja też myślę, że tu chodzi o łowienie vertykalne Często w niektórych rejonach tak się określa to. Edytowane 8 Marca 2014 przez PeleWroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Ja też myślę, że tu chodzi o łowienie vertykalne Często w niektórych rejonach tak się określa to.No to jak będzie jakaś kontrola to można zawsze powiedzieć, że się łowi na szarpaka ale na tego legalnego. Ale tu inna ciekawostka wędka elektryczna http://www.wedka-elektryczna.com.pl/ I kolejna ciekawa rzecz http://www.piwi.com.pl/Spalinowy-agregat-plecakowy-elt60iihi,1551.html#post Edytowane 8 Marca 2014 przez Jan76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) - płynna możliwość regulacji wielkości łowionych ryb za pomocą pokrętła Chciał bym mieć takie pokrętło w kołowrotku Edytowane 8 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 - płynna możliwość regulacji wielkości łowionych ryb za pomocą pokrętła Chciał bym mieć takie pokrętło w kołowrotku Eeeeeeetam a po co Ci kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Eeeeeeetam a po co Ci kołowrotek?Lepszy by był plecaczek 3 fazowy, tylko nie wiem czy nie trzeba mieć uprawnień elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Naprawdę będziecie walkowac ten temat? Proponuję archiwum przejrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi