Bullet Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Szukam blanku pod szczupaka w spinn'ie na łódkę na jerki wszelkiej maści,trolling.Mam dwa typy pierwszy to lamiglas g 1000 IC 78H.Drugi natomiast to batson XCW70HM.Może ktoś ma kijki na tych blankach ,napisze jak się spisują jak to ubrać,bądź ma jakąś alternatywę godną polecenia w podobnym przedziale wyrzutowym i do metod wyżej opisanych,oczywiście mowa o blankach jednocześciowych.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Miałem kiedyś z xrods jerkówke na blanku shikari atc mu 666- bardzo fajna strzelba na szczupaki. Zamawiałem taką drugą której niestety nie otrzymałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Szukałem właśnie tych banków dużo dobrego o nich słyszałem ale problem jest żeby jeszcze je gdzieś znaleźć.Ostatecznie zamówiłem talona muskie'go 6'4-HM 15-30 3/4-2 1/2 i myślę,że ogarnę nim większość metod a jak wpadnie mi w łapki jakiś atc to też przytule i nie będzie mu u mnie źle będzie już miał kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel13 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ATC chyba nie do zdobycia ,chyba z drugiej reki.Mnie udalo sie jeszcze wyrwac blank atc mu 606 od chlopakow z art-rod ale go nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 No to lipa muszę szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Mańczak Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Hej, żadna to lipa;) i choć rozumiem głód ciągłego poszukiwania..to właśnie Talon VI Plus Musky 6'4"-HM (1,93m 20-70g 15-30lb) był pierwowzorem dla ATC MU..Talon to ciągle najlepszy blank do jerków, twitchbaitów i innych szczupaczych zabawek w tym zakresie. Jest genialnie dostrojony i co istotne niesamowicie amortyzuje podczas holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Więc zakup będzie udany jak i reszta talon'owskich.Zacząłem kombinować bo nie miałem kompletnej listy blanków talona i tego mi właśnie brakowało.Swoją drogą nie wiedziałem,że ten muskie był pierwowzorem dla atc Edytowane 16 Marca 2014 przez Bullet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Intryguje mnie jeszcze realne cw. tego kijka bo nie dopytałem.Od ilu startuje i ile można przegiać łowiąc komfortowo oczywiście z odpowiednim zapasem mocy do zacięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi