tymof Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam , Miałem ostatnio okazję dobrać się do rolki kabłąka w stelli 95 model 4000 . Otóż po "otwarciu" zauważyłem : - rolkę - plastikowe tuleje w ilości 2 szt , oraz łożyska w ilości 2 szt- maluteńką tulejkę- osłonkę metalową od strony śruby Na schemacie nie ma tej mini tulejki , ale jak pamiętam jest ona w środku rolki , pomiędzy plastikowymi tulejami Dość przewrotnie czy owe łożyska są wymienne ? z obydwu stron otacza je plastik , a może z jednej ze stron "przykleiła" się podkładka ? po złożeniu łożyska tulejka przesuwa się nieznacznie wzdłużnie góra / dół ale zakładam że taki ruch to norma proszę o pomoc w rozwianiu wątpliwości pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam.Panie Bogdanie, lubię sobie pogadać,a Pana wątpliwości wyjaśniłem w naszej rozmowie telefonicznej. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam Panie Józefie Bardzo dziękuję , tak oczywiście profesjonalnie wyjaśnił Pan moje wątpliwości w dzisiejszej rozmowie . Dziękuję i polecam Pana . łączę pozdrowienia Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi