bartsiedlce Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Polecam też wahadła Igora Olejnika, równie skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Witam Panowie. Stanąłem przed sporym dylematem,mianowicie przyszło mi zorganizowąć wyjazd na szkiery jesienią przyszłego roku. Interesuje mnie zatoka Syrsan.Byłem w Szwecji już wielokrotnie,miej więcej wiem z czym to się je,ale nigdy na szkierach i tylko raz na jesieni. Jak się ma wyjazd wiosenny do jesiennego. Jak wyglada jakościowo/ilościowo i czy warto. Termin jaki mnie interesuje to koniec września początek października. Pozdrawiam i dziękują za każdą sugestię. Edytowane 17 Listopada 2015 przez urasenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Byłem na szkierach Syrsan kiedyś we wrześniu i nie wiem czy nie ciut za wcześnie na to miejsce....rok później w tym samym miejscu znajomy był miesiąc później i połowił zdecydowanie lepiej...Oczywiście rok do roku nie równy i nie ma co generalizować, ale to takie moje spostrzeżenie...więc, zastanów się Daniel również nad innymi metami. Rozumiem że cel nr 1 to szczupak? Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi