maniutek1 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam.Ogólnie to mój ukochany kijek. Spędzam z nim większość czasu. Świetnie sprawdza się z małymi wobkami i obrotkami. Ma fajną, kąśliwą ale nie szybką akcję i super ugięcie podczas holu rybek. Jest jednak pewne "ale". Szukam czegoś do łowienia na mikroobrotówki, mniejsze niż Meppsowe 00. Z troszkę delikatniejszą szczytówką, głębszym ładowaniem. Próbowałem wklejankami łowić ale to nie ma sensu. Także ogólnie szukam czegoś bardziej miękkiego i ustępliwego. Długość zbliżona.Od dawna przyglądam się Batsonom SH, DS, IST o symbolu z jedynką na końcu. Ewentualnie jakieś MHXy wchodzą w grę. Czy, któryś z tych popularnych blanków będzie troszkę delikatniejszy niż Impulse i spełni moje wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Phenix ma ciekawe ultralajty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ... i ceny niestety. Myślałem raczej o budżecie na sam blank w granicach 350 złociszczy. Phenix elixir o interesujących mnie parametrach to już 470 zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi