rognis_oko Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Od dzisiaj jest dotępny nowy styczniowy Newsletter Salmo. W numerze między innymi:- artykuł @Rocky'ego o łowieniu troci.- Jan Eggers opowiada o swojej ulubionej przynęcie szczupakowej.- film instruktażowy jak łowić Chubbie Darterem z pod lodu.- zdjęcie @Lukomata z trocią złowioną na Frisky.- nowe, piękne zdjęcia z rybami złowionymi na Salmo (w tym zdjecie naszego @Adasia). Zachęcam do przeczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Z opóźnieniem ale wyrobiliśmy się w Styczniu Mam nadzieję, że lutowy numer ukaże się szybciej.. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Super film, ja juz myslałem że On tego Walley-a poprosić o ręke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 a widzieliście może w jakich rowkach Jan Eggers łowił swoje niezłe szczupce?!? Qurcze u nas to możnaby co najwyżej ciernika złowić przy odrobinie szczęścia.... Yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Bo niestety u nas nic poza ciernikiem w takim rowie sie nie uchowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 @Baloo, te rowki to kanały głównie łączące poldery.Kanały w Holandii to bardzo rybne łowiska.Okonie są tam giganty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi