Friko Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Status Twórcy jest związany z aktywnością na forum jerkbait.pl. Jest to wyróżnienie dla osób które biorą aktywny udział w życiu portalu, rozwijają swoje autorskie wątki. Jak łatwo zauważyć, takie same są kryteria uzyskania statusu Twórcy jak i jego utraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Hmmm... ale ja rozwijam swój wątek (pisząc w nim posty, dodając zdjęcia) i biorę aktywny udział w życiu portalu (loguję się przynajmniej raz dziennie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No i świetnie pewnie za jakiś czas uzyskasz zmienisz status na Twórca. Chłopaki którzy opiekują się lurebuildingiem ( WOBLER W1, milupa ) cyklicznie zbierają do kupy co ciekawsze wątki i wnioskują o zmianę statusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Z drugiej strony hmmm muszę Ci powiedzieć, że jeśli mam coś "stracić" w tym wypadku status Twórcy tylko dlatego że np. przez dany okres nic nie dodam w wątku z powodu czystego braku czasu. To wcale mi na nim nie zależy. Myślę że ludzie z reguły nie lubią jak coś im się odbiera - to taki sposób degradacji i moim zdaniem taki pomysł to strzał w kolano, ale wiadomo można jako tako chodzić i na jednej nodze. Edytowane 5 Maja 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi