meth666 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Jestem w ukrytej kamerze , czy jak? Bawi mnie ta sytuacja. Jerzy, próbujesz ze mnie na siłę zrobić idiotę? Dobitnie pokazujesz tutaj nieumiejętność czytania ze zrozumieniem . Gdziekolwiek napisałem że Scorpion 1001 to to samo co 1501 itd.? Nie . Wypisałem rodziny multików godnych polecenia. Pod spisem zaznaczyłem jedno istotne zdanie . Wszystko zależy od tego czym chcesz rzucać. Więc to chyba jasne co ten spis przedstawia. Nie wiedziałem jakie będą przynęty więc wypisałem modele zarówno do lekkiego jak i do cięższego kręcenia. Edytowane 19 Marca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie ma co za bardzo się angażować w pomoc temu chłopaczkowi, bo jest niepoważny. Wypisuje do mnie żeby zdjęcia wysyłać jak najszybciej, targuje się a jak dochodzi do finalizacji to mówi, że i tak jego znajomy ma sklep i sprzeda mu jakiś multik ze zniżką. Autor podchodzi delikatnie mówiąc mało profesjonalnie do rozmów, szkoda sobie głowę zawracać szukaniem dla niego sprzętu, bo i tak nie wie czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 kazda matka teresa pielegnuje wlasnego trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tomek, niw przejmuj sie, jest wjecej takich userow tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Hehe no i ja jestem tego przykładem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi