Skocz do zawartości

Jaki zestaw szczupakowy do 700 zł?

Hvast

Rekomendowane odpowiedzi

raczej na szczupaczka, nie oszukujmy sie u mnie to nie wędkarskie eldorado :-) przynety jakich mam zamiar używać to średnio 5-10 gram a 15 to max, nie lubie ciezko łowić

I tutaj może masz powód tego, że łowisz tylko szczupaczki.Domyślam się, że łowisz na Warcie w woj.Łódzkim - też tam czasem jestem.Łączna masa gumy + ołów często przekracza 40 g , 6 calowe kopyta nie robią na mnie wrażenia - trzeba kombinować.

Zestaw jaki wybrałeś z pewnością jest ok, ale ;) nie lubię takiego gdybania, jednak napiszę - dokładając 200 zł miałbyś Batsona RX7 IST1085F na alconitach z SIC na szczycie , nie mówię już o dziale sprzedam gdzie za 800 jest chyba jeszcze piękny Avid i kolega jest z Łodzi to miałbyś możliwość obejrzeć...

Mimo wszystko nawet towarzysz Putin wie, że z BeastMasterem można się czuć bezpiecznie :D

http://www.polskatimes.pl/artykul/954894,wladimir-putin-zlowil-wielkiego-szczupaka-z-ryby-zrobiono-kotlety-zdjecia,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material

Edytowane przez Szymon82
  • Like 1

Szymon82 coś w tym jest co mówisz ale z tym cw mogę też udać się na rzekę pstrągową w moje rejony na podkarpaciu czy na okonie. Wędka miała być na szczupaka ale wyszło aby była uniwersalna. Jeżeli będą śmigać przynęty 5-20g to myślę że nie jest źle. Wracając do twojego wcześniejszego pytania zakupu dokonałem w corona fishing.

kuriera mam z firmy za friko więc jakby co to odesle, ale jestem dobrej myśli. ;-)

poza tym cena troszke wyższa a tu mam razem z kołowrotkiem

edit tak sobie myślę czy ten spinnfisher V 3500 nie za duzy do tego kija, może zmienić na zaubera 4000 albo dolozyc do battle 3000? :-/

Edytowane przez Hvast