Szymon82 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) raczej na szczupaczka, nie oszukujmy sie u mnie to nie wędkarskie eldorado :-) przynety jakich mam zamiar używać to średnio 5-10 gram a 15 to max, nie lubie ciezko łowićI tutaj może masz powód tego, że łowisz tylko szczupaczki.Domyślam się, że łowisz na Warcie w woj.Łódzkim - też tam czasem jestem.Łączna masa gumy + ołów często przekracza 40 g , 6 calowe kopyta nie robią na mnie wrażenia - trzeba kombinować.Zestaw jaki wybrałeś z pewnością jest ok, ale nie lubię takiego gdybania, jednak napiszę - dokładając 200 zł miałbyś Batsona RX7 IST1085F na alconitach z SIC na szczycie , nie mówię już o dziale sprzedam gdzie za 800 jest chyba jeszcze piękny Avid i kolega jest z Łodzi to miałbyś możliwość obejrzeć...Mimo wszystko nawet towarzysz Putin wie, że z BeastMasterem można się czuć bezpiecznie http://www.polskatimes.pl/artykul/954894,wladimir-putin-zlowil-wielkiego-szczupaka-z-ryby-zrobiono-kotlety-zdjecia,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material Edytowane 11 Marca 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Szymon82 coś w tym jest co mówisz ale z tym cw mogę też udać się na rzekę pstrągową w moje rejony na podkarpaciu czy na okonie. Wędka miała być na szczupaka ale wyszło aby była uniwersalna. Jeżeli będą śmigać przynęty 5-20g to myślę że nie jest źle. Wracając do twojego wcześniejszego pytania zakupu dokonałem w corona fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A u Żbika nie było ? Na stronie jak Avida brałem też nie było wszystkiego.Dopiero jak osobiście podjechałem to okazało się, że wszystko jest na miejscu.Niema to jak pomacać przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) kuriera mam z firmy za friko więc jakby co to odesle, ale jestem dobrej myśli. ;-) poza tym cena troszke wyższa a tu mam razem z kołowrotkiemedit tak sobie myślę czy ten spinnfisher V 3500 nie za duzy do tego kija, może zmienić na zaubera 4000 albo dolozyc do battle 3000? :-/ Edytowane 12 Marca 2014 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Widzę, że tego Spinnfishera odsyłasz - w Wędkarskim Raju na Jana Pawła jest Zauber 4000 chyba za 299 zł - jedź, pokręć i kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Kupiłem 2 sztuki Zaubera ale 3000. Spinnfishera odsyłam ale kręcioł fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi