Baloo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Cześć, Przypadkiem będę miał okazję tam popływać. Czy ktoś mógłby napisać kilka słów o tym jeziorku? Co, gdzie, jak? Oczywiście sztuczne przynęty - techniki dowolne! Będę łowił z wody. Z góry dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Baloo,Kiedyś sprawdzał się opad na gumisie blisko skał pozdro Łowcoorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Odświeżę. czy ktoś ma jakieś info o tym zbiorniku? można jechać czy szkoda czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ostatnie tygodnie nie za ciekawe mimo super odczytów na echu 0 pobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 oj to niedobrze. wyjazd na sobote juz mam zorganizowany. może ktos jeszcze? a jakies inne ryby oprócz sandaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ostatnie tygodnie nie za ciekawe mimo super odczytów na echu 0 pobićWładek, czemu ja nic nie wiem, że tu byłeś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 no @popper napisz choć gdzie szukać ryb żebym nie błądził we mgle...mam przecucie że cos tam ukrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Od zeszłego sezonu tam nie zaglądałem. Jeśli mam wybór, zawsze wybieram rzekę Podpowiem Ci jedno.Wszyscy tam na gumy próbują. Czasami nawet skutecznie ale umiejętnie podana,w opadzie, wahadłówka robi niezłe zamieszanie wśród zębatych mieszkańców zalewu.Myślałem, że w tym sezonie znajdę czas dla bolków, które się tam panoszą ale nie wychodzi. Doba za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 mnie tam kręcą te "legendarne" Zedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Skoro Władek pisze że na echo coś tam widać no to nie ma siły MUSZĄ GRYŻĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Od siebię mogę dodać żę dość dobrze będzie od ośrodka Złoty Sen wypływając od tego ośrodka w strone tamy pierwsza skała z wpadającym strumykiem z lasku jest fajny blat i sama zatoka jest dość ciekawa potem jakieś 500 metrów za zwężeniem dalej w stronę zapory powalone konary drzew na lewym brzegu zbiornika ładny garb na śrotku.A po za tym wyjścia z rowu na płytkie albo odwrotnie i kanty powinny się sprawdzić. Edytowane 4 Października 2012 przez Pawlik21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Kurcze @Pawlik21 dzięki wielkie. lubię takie konkrety. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Kolego @saalar jak bym miał czas to mogli byśmy sie spodkać nad wodą to powoził bym Cię po tym zbiorniku bo akurat na nim łowie ale w tym roku właśnie z braku czasu byłem kilka razy a łowie na nim jakieś 5 lat i ryby tam są no i miejsca też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Waldi ja nie byłem ale pełną relację zdal mi Henryś z Mietkowa pływał dwa razy po 3 doby i dwa okonie zaliczył a jak wiesz na zaporówkach to on potrafi krokodyla zmusić do współpracy. Tydzień temu zaliczył głębinów bez większych sukcesów lecz ciut lepiej, dzisiaj atakował Mietków ale odpuścił taki sztorm pozdro Władek Edytowane 6 Października 2012 przez tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ten "sztorm" mnie też dzisiaj uziemił. A takie plany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ano wiało trochu mi co prawda na innym zbiorniczku bo nie podjałem tematu na ten weekend z kilku przyczyn. plan jest ale tym razem za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ależ Panowie, z lądu trzeba było atakować, a ryba dziś brała, oj brała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam kolegów.Odświeżę temat.Ruszyło się coś na Złotnikach?Jest ktoś na forum, kto radzi sobie z tymi boleniami tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi