rafael Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam, Panowie szukam linki slow intermediate #7 DT, do szybkiego kupienia, najlepiej w Polsce.Problem w tym że na razie nic takiego nie mogę znaleźć. Same WF`ki.Może komuś, gdzieś się w oczy rzuciło takie "cuś". Będę wdzięczny. pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 A że tak zapytam z czystej ciekawości czym jest podyktowana potrzeba użycia linki DT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Odpowiem, ale na końcu. Jeżeli teraz odpowiem zacznie się dyskusja typu: a po co, a na co, a można inaczej, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tak z ciekawości, istnieje w ogóle linka DT inna niż pływająca? Bo ja się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Chyba nie ma DT intermedium, ja się jeszcze nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Inter DT raczej nie znajdziesz. Rozważ cięcie WF, odpowiednio ciężkiej by po odrzuceniu głowicy dociąć running do twojego kija... I w ten sposób będziesz miał DT Inter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Paweł nie to jest moim celem aby mieć na młynku nawinięte DT dla mojego "widzi mi się".Potrzebny mi jest jakiś "budżetowy" DT do pocięcia Bywały takie sznury w sprzedaży i nadal bywają. Problem w tym, że obecnie wszystko co znalazłem to albo fast inter albo waga nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 http://www.ebay.com/itm/EX-DISPLAY-SHAKESPEARE-WORCESTER-FLY-FISHING-LINE-DT7I-LIGHT-GREY-RRP-39-99-/330908617362?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Line_JN&hash=item4d0bb0ca92 http://www.ebay.com/itm/Fly-Line-Optimum-Performance-Smooth-Memory-Free-Surface-Smooth-Presentation-/140765062812?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Line_JN&var=&hash=item20c640669c Z UK w miarę szybko przyjdzie. Linek nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Kolega chyba chce zrobić z tego głowicę do łowienia w morzu . Zgadza się ? DT bywały nawet tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Dzięki @woblerwz,muszę tylko dowiedzieć się jak szybko toną. Kacper.K, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Na "alleg..." były kiedyś w sprzedaży linki "Talon" za mniej niż 50 pln, sam mam jedną DT chlaśniętą z dwóch stron na polyleadery. Minus taki że są dość ciemno zielone, lepsze byłby bezbarwne ale nie ma co narzekać. W razie konieczności gotowe bezbarwne polyleadery są do kupienia w większości sklepów.tomaszek11 Edytowane 11 Marca 2014 przez tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 napisz więcej co to za linka , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 tu masz za niewielkie pieniądze http://www.ebay.pl/itm/BRAND-NEW-TALON-FLY-LINE-DT-or-WF-4-5-6-7-8-9-10-11-or-12-FULL-33yd-FLY-LINES-/330700944679?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Line_JN&var&hash=item4cff4ff527&_uhb=1kupowałem pływającą DT na głowicę do switcha - pleciony rdzeń, w miarę miękka, ogólnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 napisz więcej co to za linka ,Praktycznie wszystko co się da już napisałem, producent dla mnie wcześniej kompletnie nieznany, przedstawia się jako "Talon" (oczywiście z Talon graphite nie ma nic wspólnego), tani produkt, jakość chyba proporcjonalna do ceny. Dla mnie służył do testów z różnymi długościami polyleaderów konicznych oraz "level".Sama linka nieznacznie sztywniejsza od innych które mam.tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi