Stopa Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam serdecznie Mam pytanie do osób, które miały styczność z ROSSem MOMENTUM 4. Powiedzcie proszę czy wejdzie na niego linka Rio Outboand Short 9# + około 100 m podkładu 30 lbs? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Mi pod #8 weszło +- 200m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A czy waszym zdaniem to dobry wybór do szczupakowej 9# ? Zależy mi na kołowrotku niezawodnym i takim, który posłuży parę ładnych lat bo bardzo przywiązuję się do sprzętu. Przeznaczenie mazurskie jeziora oraz wszelkiej maści skandynawskie wody. Jeżeli macie jakieś inne propozycje chętnie je poznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dobry, jest ciezki,wywazy kij. Mom zdaniem nice do zajechania na szczuplych. Alternatywa to np Tfo LA - sam nad nim myślę, zbiera dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 @Stopa-cofnij się o parę stron i znajdziesz wiele Piany na ten temat nabiliśmy tu moc .Np.tu http://jerkbait.pl/topic/18873-pytanie-o-kolowrotek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 I jeszcze parę innych wątków o kołowrotkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 do ciezkiego lowienia, wsrod produktow ross, bardzo liczne i dobre oipinie zbiera model CLA ale szczerze mowiac, jezeli szukasz kolowrotka stricte pod zestaw szczupakowy, to znajdziesz tego towaru tyle, ze prawdopodobnie przezyjesz osobiste osiolkowi w zloby dano niejako, ze ja niedawno kupowalem nowy zestaw i juz mialem jeden taki kolowrotek, to przy zakupie kolejnego poszedlem o krok dalej i wybierajac sprzet kierowalem sie nie tylko szczupakami ale takze mozliwoscia, jezeli sie okazja nadarzy, polowienia na slono i wybralem cos co robi dobrze w dwoch srodowiskach, o markach i modelach nie bede sie rozpisywal, chcialem tylo wspomniec o mozliwosci wykorzystywania sprzetu na roznych lowiskach i przy polowie roznych ryb ... co nie jest zadnym odkryciem ale czesto nie myslimy o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi