michcio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 http://www.fish-on-friday.com/2014/09/top-river-venue-shut-to-anglers/ Łowiliście tam Panowie? Szkoda, ale widać decyzja natychmiastowa i biorą się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Coś sie wreszcie rusza: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 W tamtym rejonie rzeki chyba nigdy nie byłem. Szczerze to... biorąc pod uwagę moją sceptyczną naturę... myslę, że nie wyplenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kuba, oby więcej takich info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 W końcu się doczekałem! Pojawiły się ławice drobnych rybek (szprotki?) i na nich używają sobie bassy. Wygląda to obłędnie, prawie tak samo jak na słynnym już filmiku z Florydy. Bassy walą z przytupem, z wyskokiem, z cmoknięciem. Najlepiej sprawdzają się przynęty powierzchniowe. Uderzenia poprzedzone głośnym cmoknięciem. Wczoraj w trzech rzutach miałem trzy ryby, potem jeden rzut pusty i w następnym kolejny bass. Straciłem dwie ładne ryby, jeden ułamał jeden grot Ownera ST-41N, drugi spadł po długiej walce pod nogami. W sumie po południu złowiłem 9 szt., potem w nocy, ale już na softa dołożyłem jeszcze 3 szt. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wczoraj dalej żarły z wierzchu, ale była jazda! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Z dniem wczorajszym zakończyłem kolejny irlandzki sezon. Rzutem na taśmę złowiłem bassa. Co ciekawe od niedzieli do wczoraj złowiłem tyle samo bassów, co przez cały lipiec... 2014, podobnie jak 2013 to kolejny słaby rok na oceanie. Oby 2015 był lepszy. Łososi złowiłem 5 sztuk, w tym pierwszego na muchę (a zarazem największego w sezonie - 71 cm). W przyszłym roku zamierzam bardziej się przyłożyć, rozpocząć przygodę z DH, wstąpić do klubu i poszukać łososi w górze mojej ulubionej rzeki. Na szczupakach byłem raz, ale totalnie mnie olały. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Taaa... połowił, połowił i spitala na zimę. Na lato wróci i znowu się obłowi, ten to ma życie !Mimo wszystko Tomek fajne zakończenie sezonu, był jaki był i przeszedł do historii a przyszły wiadomo, że będzie lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi