rapa10 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Koledzy witam pomocy jaki będzie autentyczny c.w.jak na kiju pisze 4-20lbs.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zależy od kija. A poza tym, nie wiedziałem, że 4-20lbs potrafi pisać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jakaś ta moc kija rozbiegana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No właśnie znajomy ma tak na sprzedaż z tego co wiem to jest 3.10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zależy od kija. A poza tym, nie wiedziałem, że 4-20lbs potrafi pisać Zdolne lbs-y mamy ostatnio .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Co za kij? Ugly stick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie na kiju jest napisane Cabelas Whuppin Stick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ciekawa rozpiętość w opisie mocy, albo odkryli amerykę albo taki chwyt marketingowy, niemożliwe by tak samo dobrze pracował pod 4 lb i 20 lb.Napewno jest to 3.10m ? na stronce jest ten WSSM10-2, moc pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) A ja zapytam bo zawsze mnie to zastanawiało.Czy ta moc np. 10-17 lb to jest moc linki na węźle czy liniowa ? Często widać kije o CW do 28 g o mocy 20 lb - w takim razie ja rozumiem to tak, że powinien podnieść ciężar około 9 kg zanim ulegnie uszkodzeniu jeśli traktować moc opisaną jako ''na węźle''.Sorry, ale nie widzę większości kijów podczas takiego testu...Może ktoś mi to w końcu wytłumaczy.Oczywiście ja obstawiam , że chodzi o opis na węźle bo w innym przypadku pozbawione byłoby to sensu , ale nie do końca to kumam. Edytowane 13 Marca 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Na kiju jest napisane tak WSSM10-2-N 10'0'' Action:M Line wt.4-20lb chcę się dowiedzieć na jakie ryby ten patyk byłby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A ja zapytam bo zawsze mnie to zastanawiało.Czy ta moc np. 10-17 lb to jest moc linki na węźle czy liniowa ? Często widać kije o CW do 28 g o mocy 20 lb - w takim razie ja rozumiem to tak, że powinien podnieść ciężar około 9 kg zanim ulegnie uszkodzeniu jeśli traktować moc opisaną jako ''na węźle''.Sorry, ale nie widzę większości kijów podczapodczas takiego testu...Może ktoś mi to w końcu wytłumaczy.Wpisz w wyszukiwarkę "moc wędki". Był taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi