Patrinho Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy ktoś ozywał tego multiplikator czy warto go kupić bo mam ochotę go kupić opłaca sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie polecam. Ten multik , jak i podobny induron i chyba halogen mają plastikową obudowę przekładni , plastikowe są prawie całe bebechy, a tam gdzie nie trzeba jest mocna i ciężka konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witaj @Patrinho. Ja dla odmiany napisze, że używam tego multika od jakiegoś czasu do jerków z zakresu 50-100g i spisuje się świetnie. Nic nie rzęzi nic nie skrzypi, a i lżej też można ze spokojem połowić. Moim zdaniem to przyzwoita konstrukcja lecz faktycznie troszkę ciężki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Aha spoko mi ciężar aż tak nie przeszkadza mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mam jeszcze jedno pytanie, okuma to firma z jakiego państwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mam jeszcze jedno pytanie, okuma to firma z jakiego państwa?? Z tego co można się dowiedzieć ze strony dystrybutora to firma pochodzi z Tajwanu. zobacz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Na sąsiednim forum masz krótki artykuł na temat tego młynka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi