rapa10 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam wszystkich mam pytanie odnośnie łódki pychówki,znajomy mi taką wykonał dł.4.80m i mam pytanie co mi będzie potrzebne do jej zarejestrowania i jaki do niej pasował by silnik będę pływał głównie na Bugu.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Przy rejestracji wypełniasz tylko oświadczenie, żadne dokumenty nie są wymagane. Co do silnika to jakbyś wkleił fotę łodzi to byłoby łatwiej.Sądząc po długości to o ile ma proporcje typowej pychówki to pchać ją będzie nawet mały silniczek typu 4-5km ,większy pewnie się nie przyda przy takich gabarytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rapa10
Witam wszystkich mam pytanie odnośnie łódki pychówki,znajomy mi taką wykonał dł.4.80m i mam pytanie co mi będzie potrzebne do jej zarejestrowania i jaki do niej pasował by silnik będę pływał głównie na Bugu.
Z góry dziękuję.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi