Tomy Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Takie pytanko.Łowił ktoś w tych rejonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tomek tylko widziałem makaroniarzy w Syrakuzach jak naparzali z długich morskich wędzisk.W który rejon jedziesz?Taormina, Catania,Syrakuzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Sytuacja taka że nie wiem.Wiem tylko że na Sycylię do znajomych.Mówił mi Enzo że są jakieś potoki,rzeczki ale on ryb nie łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) odświerzam - jest koncept aby pojechać tam na wakacje a bez wędki to jakoś nieporęcznie wstępny cel to rejon lotniska Trapani (północny zachód wyspy). Google jakąś rzeczke pokazuje w bezpośreniej okolicy - z lago Rubino do morza. Może ktoś coś slyszał/łowił tam? Google street pokazuje niestety suche koryto zamiast wody Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 to i ja się dołączę do pytania.ja z kolei jadę na wschodnią część wyspy (między Catanią a Taorminą). Ktokolwiek ma jakieś doświadczenia z tego rejonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Odświeżę temat - ktoś poleci jakieś rejsy na ryby z Sycylii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krasina Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Odświeżę temat, może ktoś ma jakieś informacje? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krasina Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Odświeżę temat, może ktoś ma jakieś informacje? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi