Proszę o pomoc. Zamierzam kupić ponton nie wiem jaka długoś , kształt , grubość 0,9 czy 1,2, na co zwrócić uwagę. Posiadam silnik minn kota traxxis 55 / na Mazury / i 9,9 HP / spokojna woda zbiornik zaporowy , czasami Wisła /. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie uwagi.
Pytanie
maweric
Witam.
Proszę o pomoc. Zamierzam kupić ponton nie wiem jaka długoś , kształt , grubość 0,9 czy 1,2, na co zwrócić uwagę. Posiadam silnik minn kota traxxis 55 / na Mazury / i 9,9 HP / spokojna woda zbiornik zaporowy , czasami Wisła /. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie uwagi.
Top użytkownicy dla tego pytania
121
51
39
34
Popularne dni
30 Gru
34
5 Sty
29
4 Sty
27
16 Maj
24
Top użytkownicy dla tego pytania
maweric 121 odpowiedzi
godski 51 odpowiedzi
krzysiek 39 odpowiedzi
Janusszr 34 odpowiedzi
Popularne dni
30 Gru 2014
34 odpowiedzi
5 Sty 2015
29 odpowiedzi
4 Sty 2015
27 odpowiedzi
16 Maj 2014
24 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
Pływanie na wiosłach to czemu ma służyć? Pływanie na wiosłach poprawia kondycję fizyczną, rozbudowuje masę mięśniową , a tym samym poprawia wygląd sylwetki. :)
fonix
Nie mylisz się, co wieczór otwieram butelkę, nalewam solidną szklankę, odpalam rzutnik i na ścianie podziwiam licznik swoich postów.
rózgaś
Koledzy mam 3letniego proscana. Użytkowuje go mocno. Mam Busha kilkuletniego, oba identyko. To gadanie ze Bush Bush i tylko Bush , normalny ponton jak inny. Kupisz używek za 1500 dowiesz sie czego w ż
Opublikowane grafiki
1099 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi