Jarek Ciesielski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Za 3 tygodnie wybieramy się z kolegami do Syrsan.Czytałem wiele artykułów o tej wodzie ale w przewadze byly to opisy wypraw wiosennych.Może ktoryś z szacownych forumowiczów był tam w okresie wczesno jesiennym i podzieliłby sie informacjami(gdzie,preferencje przynętowe itp).Będę bardzo zobowiązany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Może kiedyś podzielimy się informacjami z wyjazdu majowego, prawda Rognis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Byłem tam dwukrotnie, jednak są to typowo wiosenne doświadczenia. Wiosenne łowienie na szkierach, najczęściej bardzo się różni od jesiennego, więc lepiej się nie wypowiadać, bo można kogoś wprowadzić w błąd.Trochę jednak udało mi się poznać zatokę i na pewno mogę powiedzieć dwie rzeczy.Na jesieni koniecznie połów przy skałach, przy skalnych wysepkach i większych głazach wystających z wody - podstawa to dostępność głębokiej wody i w jej okolicach szukaj spadów na 5-7 metrów. Jest kilka miejsc, gdzie te spady są bardzo delikatne, a jest też kilka miejsc, gdzie spady są gwałtowne.Poza tym, myślę, że sprawdzą się także okolice blatów, gdzie głębokość na skaraju blatu będzie miała 5-6 metrów. Na zatoce są także takie miejsca i są tam grube ryby nawet wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Może kiedyś podzielimy się informacjami z wyjazdu majowego, prawda Rognis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Też mi to chodzi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A coście tacy tajemniczy????????????????????? Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 @Witek, chłopakom chodzi o to, że czekają na relację z naszej wiosennej wyprawy na Syrsan, którą ja mam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No to nie rozumiem na co czekasz. Bierz się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi