Locutus85 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam, mam na oku taki kijek, nada się do połowu bolka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A nie za krótki przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 To co innego kolega proponuje pod bolenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ciut krótki i moim zdaniem za niskie max CW, chyba że jest mocno niedoszacowany. W zależności oczywiście gdzie i na jakim ciurku będziesz łowił, ale górna granica 21 gr to mini jak dla mnie (subiektywnie). Jaka akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Veritasy są niedoszacowane, jeśli chodzi o cw to na bolenia się nada do przynęt ~8-20gr. Długość kwestia gustu chodź sam bym wziął dłuższy to jeśli chodzić po krzaczorach i na niezbyt dużą rzekę może być ok biorąc pod uwagę to, że tym kijem daleko się rzuca. Jest szybki i cięty pracujący środkiem, blank sprawia wrażenie suchego i elektrycznego jednak pod obciążeniem ugina się progresywnie, te patyki robią furorę w stanach, jednak to jest ten z kijów, który jak już gdzieś pisałem się kocha albo nienawidzi, na pewno nie dla osób, które lubią tzw. "kluchy" typu seeker itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi