MATT1989 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ktoś używał cokolwiek o nim wie? Czy wart tych pieniędzy?http://www.ebay.com/itm/RARE-REEL-Daiwa-Daiwa-TD-Z-2506C-Type-R-Plus-TD-Z-Ex-condition-/251473951004?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a8d03f91c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 nowy: http://www.japantackle.com/Daiwa/Daiwa_TDZ_TypeR.htm pewnie wart... warta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 nowy: http://www.japantackle.com/Daiwa/Daiwa_TDZ_TypeR.htm pewnie wart... warta... ...ale kolega pyta o stałoszpulowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W linku jest i stałoszpulowiec... Erka bez plusa czyli z jedną szpulką... Słyszałem, że ktoś ponoć posiadał i nawet używał. I jeśli chodzi o wartościowanie czysto wędkarsko-użytkowe, to za połowę tych pieniędzy kupisz w zasadzie to samo, tyle, że z inną nazwą... Masz Pan ze szpulkami 2506 do wyboru od Luviasa, do Ignisa... Pomijamy Aegisa czy aojkę, pomijamy Emeraldasa i Ito bo albo rzadkie, albo też drogawe, albo bez wajchy... Ta tedeerka, kołowrotek jak kołowrotek, sam ryb nie łowi, w środku jak każda turkowato-timdaiwkowa maszyna, żadnych cudów, w innych kołowrotkach nieznajdywalnych, nie znajdziesz... Ale jeśli zależy Panu na kilku niepowtarzalnych ozdobnych duperelach albo na trudno znajdywalnej i drogiej od cholery zapasowej szpulce, albo aby Panu ludzie zazdraszczali, to ta erka+ warta jest... No tyle ile skłonny jest zapłacić chcący posiadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Ten kołowrotek był dedykowany japońskim wędkarzom zawodowym, wyspecjalizowanym w połowie bassów.Oni zwracają uwagę na każdy gram i niuans i gotowi są płacić za to krocie.W tym przypadku chodziło m.in. o doskonale jedwabistą pracę i dopracowany do perfekcji hamulec.Cena na rynku kolekcjonerskim w zasadzie ustabilizowana na poziomie ok.600$, więc ten nie jest jakąś szczególną okazją, skoro jest używany. Natomiast pojawia się dosyć rzadko, bo i wyprodukowano ich zaledwie kilkaset sztuk. Edytowane 14 Marca 2014 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jano... no weź kurka stronę przewiń do końca... mnie szło o te 999 USD. Tomek... jak stać to niech kupuje. Ja bym się dwa razy nie zastanawiał. Piękna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Aaaa, się nie przewinęło 999$, jedwabista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam,Miał, używał... sprzedał, bo głupi był...Co do $, to raptem wychodzi na PLN przy obecnym kursie jakieś 2.200. Bo ja wiem, czy to tak dużo za najlepszą maszynkę jaką zrobiła Daiwa w swojej historii, do tego limitowaną i z zapasową szpulką, która na rynku kolekcjonerów osiąga 300-350$...Warta każdej pieprzonej złotówki...PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 u źródła trochę taniej http://www.deepfishingshop.com/shop/deepfishingshop/TDZ_2506R_A-001481-EN-pdtdetail.html genialny stan zewnętrzny(zresztą jak większość u nich), wiem co mówię, bo swego czasu miałem świra na punkcie tego młynka i obejrzałem setki zdjęć, głównie na japońskim Yahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi