zewu Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Zauważyłem bana przeglądając galerię (może to dotyczy samej galerii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 mzoe wkurzyli sie na jego ladne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 w sprawie przynęt, w tym roku mam zamiar popróbować na blaszki, wzorując się na modelu oblanki z książki Wacława Strzeleckiego Wędkarstwo rzeczne zrobiłem nowe, także podlane cyną tylko węższe długości 5 i 6cm wagowo od 8 do 25 gramów. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Tomek, nie wiedziałem ze Ty i blachy klepiesz, hmmm.... cos czuje ze zaraz bedziesz musial sprawdzic priv hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Siudak no to sie doigrales.... kolejnego zamowienia naturalnie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 wiesz @Friko różne pomysły po głowie chodzą, a że robię balszki podlodowe to do zrobienia takiej boleniówki nie trzeba wiele więcej. A klepać blaszki to dopiero zacznę czekam na komplet specjalnych młoteczków do profilowania wahadłówek. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ciekawe, ciekawe..... a jak to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 bardzo podobnie do bezsterowca, tylko dupka blaszki odchyla się na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 to pewnie będą skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 się okaże, ale też stawiam na sukces. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 @Siudak To żelastwo może być hitem tego roku, podobnym jak na moim odcinku Wisły w poprzednim sezonie były bezsterowce. Biorę w ciemno to co wyklepiesz do testów na warszawskim kawału Rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Bolenie łowię juz kupe lat. w 90% łowię je na woblery, które robimy razem z kolegą. Co do przynęty to najwazniejsza jest praca!!!!!!! kolor jest mniej wazny oczywiscie nie mówimy tutaj o czerwieni czy czyms podobnym. Problem jednak pojawia sie gdy na 10 zrobionych woblerów 10 jest do dupy...............bywało i tak. Jezeli na 10 zrobionych trzy cztery wyjdą to jest bardzo, bardzo dobrze. Dobry wobler to wobler który złowił nie jedną, dwie czy piec rapek, ale taki, któremu nie oprze sie prawie zaden bolen............uwierzcie mi, że sa takie woblery. Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Siudak te Twoje wynalazki są całkiem, całkiem. Jestem bardzo ciekaw jak zachowuja sie w wodzie.Pozdrawiam Tomek S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Siudak te Twoje wynalazki są całkiem, całkiem. Jestem bardzo ciekaw jak zachowuja sie w wodzie.Pozdrawiam Tomek S Jak to mawia Old_rysiu ...zamiatają dupcią!... siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Odświeżam temat, czy wie ktoś gdzie można kupić ołowianki takie koło 20gr, w necie albo w Warszawie? A może ktoś robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nr.1 na dużego bolenia to wąska perłowa guma (dodatki niebieskiego , czerwonego + tuning ogona i tyle ołowiu by prowadzić dość szybko nad dnem a nie po nim).Woblery na drugim miejscu i raczej na mniejsze rapiszony , choć nie zawsze ale zdecydowana większość to przedszkole .Czasami Obrotowka nr 4, 5 matowe srebro ale to już specyficzne łowisko , leniwa lub stojąca woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ale jak bym chciał rzucić na maxa to ołowianki nic nie przebije, kupiłem na allegro ale trochę za lekkie, a z żyłką poniżej 0.2 nie chcę schodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi