Radbraw Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Witajcie czy ktoś z was kroił na pół salmo sweepera ? Z czego jest wykonany i w jaki sposób rozmieszczone jest obciążenie ? Zdjecia miłe widzianeP.S. Salmo Jacka też poznałbym od środka, mam slidera w 2 kawałkach jeśli ktoś potrzebuje foto... Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 dla mnie by się sliderka foto przydało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mówisz, masz. Przy większości woblerów salmo rozmieszczenie obciążenia jest takie same. Jack ma z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Krzywy ten ołów jakiś Slider masz więcej skanow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W sumie to nic Ci po skanach, tak jak powyżej wspomniałem przy większości woblerów salmo obciążenie jest takie same. Jedynie Jack i chubby giant maja inne. Jack na przodzie, chubby giant tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie pytałem o Salmo sweepera nigdy w necie nie widziałem. Skinnera masz może? Z ciekawości bym zerknal na różne konstrukcje, które znam i lowilem na nie. W swoich wobach i tak trzeba do wszystkiego dochodzić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Skinner to Salmo tak samo ma obciążenie. Jakieś pewnie mam ale musiałbym poszukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewicz Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Rok temu był podobny wątek: http://jerkbait.pl/topic/22612-zagubione-w-sieci-zdjecia-rtg-slider%C3%B3w-poszukiwane/Ogólnie poszukać w google różnych kombinacji ze słowami "roentgen", "rtg", "radiograph" - większość popularnych modeli da się znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Kiedyś trafiłem na stronę (chyba rosyjską) z prześwietloną ogromną kolekcją wobków rapali. Teraz nie pamietam co to za strona ale jak ktoś poszuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Wiem, że był podobny wątek. Znam sprawę, ale nie widziałem tam za wiele salmiaków. Zresztą średnio mnie interesują ich skany. Po prostu z ciekawości zapytałem o skinnera. @Slider stwierdzając, że wiekszość salmo ma podobnie ustawione obciążenie dał do zrozumienia, że widział ich skany, stąd moje pytanie o skinnera.Na większość woblerów ze skanów nie łowiłem, więc średnio mnie interesowało ich wyważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewicz Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Melanzyk jakieś 3min szukania w google: http://kepfeltoltes.hu/101231/skinner10__www.kepfeltoltes.hu_.jpg (źródło: http://www.haldorado.hu/forum.php?frid=135&uid=2663) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzięki siewicz! Ja nie googlowalem skinnerow bo nie bylo takiej potrzeby no i czasu też za bardzo nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 trzeba tylko pamietac ze skinner 10 oraz 12 sa ianczej wywazone niż ich wieksi bracia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 @slider wielkie dzięki, jeśli jesteś w posiadaniu takiego skanu w rzucie z góry było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 dla mnie by się sliderka foto przydałoPostaram się wrzucić w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Może ja pomogę, fatso 10 i slider 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Może ja pomogę, fatso 10 i slider 7. salmo fatso 10 i slidera 7.jpg Dzięki, czekamy na kolejne pokrojone dobre przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja bym z chęcią zobaczył zdemolowanego Salmo minnowa pierwsze modele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Łukasz 050, abt69 pokazał slidera więc nie będę dublował fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czy ktoś z was kroił zalty ? Może jakiś skan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Tu masz link do rtg Edit: Dorzucam zdjęcia żeby nie było pustego posta. Zalt 12 cm bliźniaczy OPM Voodoo i Zalt 19 w przezroczystym korpusie Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez peekol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tu masz link do rtgDzięki, duuuuuużo cennych informacji zawiera ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie pytałem o Salmo sweepera nigdy w necie nie widziałem. Skinnera masz może? Z ciekawości bym zerknal na różne konstrukcje, które znam i lowilem na nie. W swoich wobach i tak trzeba do wszystkiego dochodzić samemu Skinner 12 ma obciazenie w samej "dupce" mam dostep do rtg u znajomego,musze poszukac tej fotki w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Proszę http://kepfeltoltes.hu/101231/skinner10__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czy rapala orginal nie ma wcale obciążenia ?? Podglądam zdjęcia i widze że w tym wobku obciążenia brak ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi