Patrinho Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Wie ktoś może w jakim sklepie wędkarskim w Warszawie oprócz bass, mógł bym dostać salmo mass marudera,salmo jacka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Poszukaj w Sklepie na spójnej, lub w Jerku na Twardej PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jerk z tego co zauważyłem nie funkcjonuje od dłuzszego czasu.Urlop jakiś albo bankructwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patrinho Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A w Arkadii kakadu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gringo15 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Albo w złotych..troche jest sklepów..wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Sklep WMH (http://wmh.pl/art.php?strona=sklep) Wyrzeże Gdyńskie 2Sklep Muskie - niestety nie pamiętam ulicy.W Leclerku ostatnio byłem i pusto. Muskie ul. Smoluchowskiego 2(co do numeru to nie jestem pewien) PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patrinho
Wie ktoś może w jakim sklepie wędkarskim w Warszawie oprócz bass, mógł bym dostać salmo mass marudera,salmo jacka??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi