mario Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Mario ,to co wkleiłeś to wygląda mi raczej na J.Nyskie.Tak, masz rację - pomyliłem zbiorniki... Na Otmuchowie koryto nie jest tak dobrze zarysowane (przy wlocie na zachodnim brzegu je widać i pod zaporą): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Widzisz i już wszystko wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Witam jak koledzy pisaliście wypożyczenie 50zł/doba wraz z parkingiem. Udało się wydłubać 1 szczupaczka 68, do tego kilka brań sandaczy z zamkniętymi pyskami. Na czystej wodzie nie żerują, wszyscy szukają na brudnej wodzie wiadomo gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Witam Wie ktoś może jaki stan wody jest na Otmuchowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 pojemność aktualna zbiornika to: 48,660 mln m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 wczoraj od 6.30 do 15.30 brak kontaktu z wymiarową rybą na nyskim. Jedynie przy koparkach coś się dzieje. O dziwo nawet ludzi na wyspach nie ma. Jednak lipiec to lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Szczupaki coś tam współpracują choć rozmiar jeszcze nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) A ja sobie zrobiłem w zeszły weekend biwak na wyspach z dzieciakami- nyskie. W życiu tylu, tak wielkich leszczy nie połapałem - w odskoczni od spinningu. Chyba tylko jeden, może dwa, miały poniżej 2 kg na 17 ryb. Odpocząłem srogo przy karpiówkach... Edytowane 16 Lipca 2023 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Jak dostałeś się na wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Jak dostałeś się na wyspy?Własnym pontonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 wczoraj od 6.30 do 15.30 brak kontaktu z wymiarową rybą na nyskim. Jedynie przy koparkach coś się dzieje. O dziwo nawet ludzi na wyspach nie ma. Jednak lipiec to lipiec. Szacun że wytrzymałeś w tym upale tyle godzin.Byłem w czwartek i w sobotę na Nyskim. Również bez kontaktu. Jakaś tragedia.Rybę niby widać, ale co z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Szacun że wytrzymałeś w tym upale tyle godzin.Byłem w czwartek i w sobotę na Nyskim. Również bez kontaktu. Jakaś tragedia.Rybę niby widać, ale co z tego... no po 12 popłynęliśmy między wyspy bo tam zawsze fajnie wieje ale co z tego jak ryby brak ale dowiedziałem się że w czwartek jakiś sandacz się trafił i okonie, więc dzień dniu nie równy. W piątek widziałem jak znany Youtuber pływał swoją krypą zaglądał w swój telewizor ale też nic nie wydłubał W sobotę to już hardkor pływanie po nyskim, w piątek już była rzeźnia, skutery motorówki pływające 20m od łódki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 W weekendy wakacyjne tam nie ma sensu pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Duży zakwit na naszych "naturalnych" jeziorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Nysa jest trochę zielona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ktoś zgubił łódkę w Nyskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ktoś zgubił łódkę w Nyskim?Z jakiego to sonaru / perspektywy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Z jakiego to sonaru / perspektywy ?Ale o co pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ktoś zgubił łódkę w Nyskim?Czyżby łódka z silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ale o co pytasz? Jakie cho i jaki przetwornik to namierzył.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jakie cho i jaki przetwornik to namierzył.?Lowrance Elite 9Ti2. A przetwornik, nie wiem - ten który był w komplecie. Ale ta łódka leżała jak byk - trudno jej nie zobaczyć, kiedy się przepływa. nie trzeba wyszukanego sprzętu. Widuje łódki na dnie, w różnym stanie. Ta to akurat jakaś nówka, wygląda, że może aluminiowa. Kiedyś nawet czołg widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ale, czad,,a masznamiar GPS żeby zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ale, czad,,a masznamiar GPS żeby zobaczyć?Ale co? Łódkę? Raczej już jej tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jeżeli była z silnikiem, to pewnie tak. Chyba, że skaner nie namierzył zwłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ale co? Łódkę? Raczej już jej tam nie ma.Skąd wiesz, że jej nie ma, może akurat tak jeszcze leżakuje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi