Skocz do zawartości

Jezioro Nyskie, Otmuchowskie

piotrs67

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A ja sobie zrobiłem w zeszły weekend biwak na wyspach z dzieciakami- nyskie. W życiu tylu, tak wielkich leszczy nie połapałem - w odskoczni od spinningu. Chyba tylko jeden, może dwa, miały poniżej 2 kg na 17 ryb. Odpocząłem srogo przy karpiówkach...

Edytowane przez count_martin3z

wczoraj od 6.30 do 15.30 brak kontaktu z wymiarową rybą na nyskim. Jedynie przy koparkach coś się dzieje. O dziwo nawet ludzi na wyspach nie ma. Jednak lipiec to lipiec. 

Szacun że wytrzymałeś w tym upale tyle godzin.

Byłem w czwartek i w sobotę na Nyskim. Również bez kontaktu. Jakaś tragedia.

Rybę niby widać, ale co z tego... :)

Szacun że wytrzymałeś w tym upale tyle godzin.

Byłem w czwartek i w sobotę na Nyskim. Również bez kontaktu. Jakaś tragedia.

Rybę niby widać, ale co z tego... :)

no po 12 popłynęliśmy między wyspy bo tam zawsze fajnie wieje ale co z tego jak ryby brak ;) ale dowiedziałem się że w czwartek jakiś sandacz się trafił i okonie, więc dzień dniu nie równy. W piątek widziałem jak znany Youtuber pływał swoją krypą zaglądał w swój telewizor ale też nic nie wydłubał ;)

W sobotę to już hardkor pływanie po nyskim, w piątek już była rzeźnia, skutery motorówki pływające 20m od łódki....

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Jakie cho i jaki przetwornik to namierzył.?

Lowrance Elite 9Ti2. A przetwornik, nie wiem - ten który był w komplecie. Ale ta łódka leżała jak byk - trudno jej nie zobaczyć, kiedy się przepływa. nie trzeba wyszukanego sprzętu. Widuje łódki na dnie, w różnym stanie. Ta to akurat jakaś nówka, wygląda, że może aluminiowa. Kiedyś nawet czołg widziałem. :)

• Like 1