Tapirro Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Skąd wiesz, że jej nie ma, może akurat tak jeszcze leżakuje .. Już nie leżakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Skąd wiesz, że jej nie ma, może akurat tak jeszcze leżakuje .. Już nie leżakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Nie wiem jaka głębokość ale sądząc po gabarytach podniesienie jej nie będzie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Nie wiem jaka głębokość ale sądząc po gabarytach podniesienie jej nie będzie prosteTam pływa taki sprzęt, że słonia by wyciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Łódź nadal leży i ma się świetnie aktualizacja z dzisiaj (23.09.2023)Fakt nie jest trudna do namierzenia, na głębokości 8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Łódź nadal leży i ma się świetnie aktualizacja z dzisiaj (23.09.2023) Fakt nie jest trudna do namierzenia, na głębokości 8mA byłem w piątek, to nawet nie chciało mi się sprawdzać, bo byłem przekonany, że jej nie ma. Policja mnie pierwszego dnia wymęczyła żebym im ja namierzył, postawili boję i mówili, że wiedzą o niej , mieli zgłoszenie że zginęła tylko nie wiedzieli gdzie jest i niby szukali. Ciekawe jak skoro nie mają dobrego echa tylko takie pokazyjace głębokość. Wygląda na aluminiową i duża. Ciekawe jaka jest jej historia. Jakoś wtedy nie spytałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ktoś kojarzy, czy po sezonie, stanica w Wójcicach jest otwarta czy zamknęli bramę? Telefon już wyłączony, nie idzie się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Ktoś kojarzy, czy po sezonie, stanica w Wójcicach jest otwarta czy zamknęli bramę? Telefon już wyłączony, nie idzie się dowiedzieć. W niedzielę 17.09.2023 się tam slipowałem. Byłem tam ok. 7:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Witam i jak ze slipowaniem w wójcicach ? jeszcze otwarte ? a tak w ogóle dzieje się coś na Nyskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam i jak ze slipowaniem w wójcicach ? jeszcze otwarte ? a tak w ogóle dzieje się coś na Nyskim ?Ostatnie 3 razy myślałem, że mnie szlag trafi. Prawie bez brań. 2 ładne leszcze uratowały sytuację ale 2 leszcze na 3 dni spinningowania, to trochę mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 znajomy był w piątek we 2 na łodzi bez brania, napotkany wędkarz przy koparce 1 sandaczyk 45cm więc bida panowie jak na ten zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Czy wypożyczalnia łodzi w Wójcicach jest czynna? Chciałbym wybrać się w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Czołem. Czy od strony zapory na nyskim jest gdzieś ogólnodostępny slip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Cześć,na Nysie ogólnodostępnych slipów nie ma, trzeba płacić, a jak nie trzeba to są bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 O.k. tu nie chodzi o jakieś oszczędności, może być i brama ale któraś z nich działa na telefon i jaki... (poza Wójcicami).(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Klub żeglarski, WOPR, AKWA Marina.Podzwoń, popytaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Tak palcem na mapie znalazłem slip w marinie - dzwoniłem wygląda, że działają ... dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 I pod koparkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 A co na tej koparce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 A co na tej koparce ?żwir kopie, barki pływają, ludzie śruby w silnikach urywają. Jednym słowem dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 i w dodatku ryby nie borą .. a ktoś coś słyszał o zamykaniu jeziora otmuchowskiego? Ponoć ma być jakiś remont.Czy jak zwykle to tylko łódkowe plotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 i w dodatku ryby nie borą .. a ktoś coś słyszał o zamykaniu jeziora otmuchowskiego? Ponoć ma być jakiś remont.Czy jak zwykle to tylko łódkowe plotki.. Też o tym słyszałem że będą spuszczać wodę na dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Tak to pewne z tym remontem i spuszczaniem wody. Wody Polskie wysłały pisma dzierżawcom terenu. Podobno ryba ma być odławiana i przenoszona na Turawę ( ale to info niepotwierdzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Kiedy mają rozpocząć się prace ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Tego nie wiem , ale podejrzewam że po nowym roku jak zima będzie łagodna. Z wodą już ostro zjeżdżają ciężko się już wodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi