piotrs67 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Powołuje do życia nowy, bardzo pożądany myślę, wątek, w którym mam nadzieję, dzielić się będziecie koledzy po kiju cennymi informacjami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrs67 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Sandaczyk z krzaczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Były jeszcze jakięs inne sztuki, czy tylko ten jeden?W sobotę byłem nad Odrą(wiem, że trochę nie na temat ) . 7h rzucania i tylko 3 krótkie szczupaki, ciekawi mnie czy taka sama kicha na Otmuchowie?Pozdrawiammuzik21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrs67 Opublikowano 1 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dwa spadly, sadze ze byly mniejsze od tego na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek45 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam, Zastanawiam się nad kupnem łódki i łowieniu na jeziorze nyskim. Jak tam z połowami z łodzi na jeziorze nyskim. Jaki średnio jest połów na jednym wypadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrs67 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 W tej chwili nie jest szczególnie ciekawie. Są miejsca gdzie sandacz bierze teraz lepiej, jednak przyciagniecie go do łodzi wiaże się z duzym szczesciem;).Średnia to jeden na wyjazd, brań jest zwykle kilka. Może jesień bedzie bardziej owocna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To potwory , że nie dają się wyholować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrs67 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 zastanawiam sie wlasnie czy nie kupić linki holowniczej na te kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrs67 Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dziwne, że nikt nie pisze na forum, biorąc pod uwagę to, że sandacze biorą na nyskim jak rzadko kiedy...Hmmm Już chyba bardziej gęsto na zbiorniku nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Dziwne, że nikt nie pisze na forum, biorąc pod uwagę to, że sandacze biorą na nyskim jak rzadko kiedy...Hmmm Już chyba bardziej gęsto na zbiorniku nie będzie... Dobrze napisane fakt że w większości brały świstaki ale było przez 2 tygodnie wstecz bardzo głośno o Otmuchowie. Ryby pompowano z wody bez znaczenia czy 50 cm czy 80 cm. Kilka ładnych szczupaków padło. Podobno nie szczędzono pogłowia sandacza. Jak to już w naszym kraju bywa. Czas nadgonić od czerwca puste zamrażarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A moze tak bardziej scisle na temat cos ktos napisze? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jaka sytuacja jest obecnie na Głębinowie , coś się zaczelo dziać czy nadal słabo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wszyscy zajęci i nikt nie odpowie, wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Remek wielki kibel, ful kargulenów i tylko tyle, na Otmuchowie.Na głebinowie ponos podobnieJest fatalnieDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dzięki Danek , na Ciebie zawsze można liczyć ale w niedzielę i tak pojadę na nyskie , może do tej pory zgłodnieją . Pozdrawiam Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Daj znać jak było na PRVDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dzisiaj pobito rekord łodzi na metrze kwadratowym.Na jednym żwiraku (150x150 m.) było ok.30 łajb,stałem obok i nie mogłem się nadziwić jak jeden drugiemu łba nie rozwali ołowiem Żeby chociaż łapali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 W takich przypadkach a są nagminne- zawsze mam kask w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam,wraz z kolegą planujemy wypad nad Nyskie w czerwcu,chcemy wypożyczyć łódź w Wójcicach ,możecie coś powiedzieć o tamtej stronie jeziora i gdzie tam mogę wnieść opłatę za kilka dni wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 26 Maja 2014 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Na stronie opolskiego PZW możesz opłatę wnieść poprzez e-płatności... tu masz link:http://pzw.opole.pl/zezwolenia/ a tu lista punktów "stacjonarnych"http://www.pzw.org.pl/opole/cms/1596/zezwolenie__kupisz_tutaj Rozważ jednak kupno całorocznego zezwolenia... Edytowane 26 Maja 2014 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ależ patelnia sie zrobiła i ryba na gumy nie bierze, tylko żywiec najlepiej w nocy. Wczoraj ja na ZERO głebinow ani brania, brat na otmuchowie jeden pstryk, a na zywca łowią. Sandacz ma juz w głębokim poważaniu gumisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 a jak tam bolki na Otmuchowie ?? Widać żeby tłukły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 a jak tam bolki na Otmuchowie ?? Widać żeby tłukły ??Gonia juz, gonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi