carpfishing Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Cześć Gdzie zwoduję łódkę na Nyskim?Tylko tak na dziko żeby się nikogo nie prosić i nie płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Na Dębie.Między Wójcicami a Głębinowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Chodzi Ci o to miejsce? Edytowane 15 Września 2022 przez carpfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Chodzi Ci o to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 o ile mnie miejsce nie myli to koledze chodzi o miejsce zaznaczone na czerwono, jest to tzw 1 wąwóz, dojazd bardzo kiepski w wójcicach jedziesz prosto w polną drogę a później 1 zjazd w prawo i slipowanie w piasku, pytanie co później z autem i przyczepą bo w koło są tereny dzierżawione. Lepiej moim zdaniem jechać do wypożyczalni łódek w wójcicach tam slip jest betonowy i masz parking tylko chyba 30zł trzeba zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Koledzy podzielcie się wrażeniami co do łowiska. To mój pierwszy sezon w którym łowię na Nyskim z pontonu z powodzeniem udaje się znaleźć szczupaki puki co nic więcej niż 90 ale i tak dla mnie to sukces jak na pierwszy sezon bo regularnie kiedy jestem zawsze coś wyjeżdża 70+. Czy też tak macie że okonie bardzo często znajdujecie w różnych miejscach i z reguły nie trzymają się tych samych miejsc? Dodam że pływam głównie po części z wyspami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Hej, wybiera się ktoś z Was na jezioro nyskie na majówkę? Szczupłego wprawdzie nie wolno, ale może znajdę jakiegoś zaprzyjaźnionego leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Witam, koledzy gdzie mogę zeslipować łódź na nyskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Kiedyś najwygodniej było na jednej z dzikich plaż Teraz panuje tam terroryzm koczowników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Witam, koledzy gdzie mogę zeslipować łódź na nyskim ? Wieś Wójcice - kieruj się na plaża Wójcice (koniec wsi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Wieś Wójcice - kieruj się na plaża Wójcice (koniec wsi). Na tej plaży w Wójcicach to jest płatny ten slip czy ogólnodostępny? Wiesz może czy da się slipować na "Klif plaża" ?Jak z dojazdem i manewrowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Na tej plaży w Wójcicach to jest płatny ten slip czy ogólnodostępny? Wiesz może czy da się slipować na "Klif plaża" ?Jak z dojazdem i manewrowaniem?Niestety, slip w Wójcicach jest płatny (niestety nie pamiętam ile), dobre chociaż tyle, że jest na miejscu parking. Kliff plaża - na google maps widać samochody, więc też mnie "przyciągnęła". Nie mam pojęcia jak tam miejscowi docierają. Spróbowałem tą drogą, którą widać - absolutnie odradzam. Utknąłem w nadjeziornych chaszczach. Na szczęście nie miałem przyczepy, bo bym musiał wracać na wstecznym, bardzo długi odcinek polnej drogi. P.S. Jest też slip (płatny) w Błękitnej Zatoce. Tam sa dziwne zasady wjazdu (miejscowi mają klucz do bramy), więc dlatego wybrałem Wójcice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Niestety, slip w Wójcicach jest płatny (niestety nie pamiętam ile), dobre chociaż tyle, że jest na miejscu parking. Kliff plaża - na google maps widać samochody, więc też mnie "przyciągnęła". Nie mam pojęcia jak tam miejscowi docierają. Spróbowałem tą drogą, którą widać - absolutnie odradzam. Utknąłem w nadjeziornych chaszczach. Na szczęście nie miałem przyczepy, bo bym musiał wracać na wstecznym, bardzo długi odcinek polnej drogi. P.S. Jest też slip (płatny) w Błękitnej Zatoce. Tam sa dziwne zasady wjazdu (miejscowi mają klucz do bramy), więc dlatego wybrałem Wójcice.Ale w Wójcicach to są jakieś wyznaczone godziny?Czy jak przyjadę o 5:00 to kogoś znajdę do otwarcia slipu i skasowania mnie i jak odjadę o 21:00 to czy mnie ktoś otworzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Ale w Wójcicach to są jakieś wyznaczone godziny?Czy jak przyjadę o 5:00 to kogoś znajdę do otwarcia slipu i skasowania mnie i jak odjadę o 21:00 to czy mnie ktoś otworzy? Niestety są godziny otwarcia. Nie znam porannej godziny, ale ta wieczorna była dramatycznie krótka: tylko do 20:00, co w czerwcu/lipcu jest mega słabe.Gość, który "zawiaduje" tym slipem, mieszka w domku campingowym na miejscu. Może więc jest szansa się dogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Niestety są godziny otwarcia. Nie znam porannej godziny, ale ta wieczorna była dramatycznie krótka: tylko do 20:00, co w czerwcu/lipcu jest mega słabe.Gość, który "zawiaduje" tym slipem, mieszka w domku campingowym na miejscu. Może więc jest szansa się dogadać? Tu macie kontakt do właściciela ,mam nadzieję że aktualny, 603-337-209 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Witam, panowie ktoś się orientuje ile kosztuje parking+wypożyczenie łódki na wójcicach i jakie są godziny otwarcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zadzwoń do Grubego dzień wcześniej to ci powie. Zazwyczaj około 5 otwiera bramę w czerwcu. Mała 50 zł, duża 60 zł i parking w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Strach pływać na tych łódkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Slipowanie w Wójcicach na dzień dzisiejszy 35zł , parking w cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Jest ktoś w stanie mi nakreślić jak leci stare koryto rzeki na Otmuchowskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ha, ha,a niby jakbyś chciał aby to nakreślić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Np. na mapie wykonanej przez użytkowników Garmina widać koryto (północna część - jaśniejszy niebieski):https://connect.garmin.com/modern/quickdrawDetails Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Mario ,to co wkleiłeś to wygląda mi raczej na J.Nyskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Ha, ha,a niby jakbyś chciał aby to nakreślić? Zrobić screen - a z mapki google narysować kreskę którędy leciała rzeka i tyle.Przykład załączyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi