Intro Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 To dotyczy tylko otmuchowskiego czy nyskiego również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Kolego Nalewator , nie rozsiewaj plotek.Wielokrotnie remontowano już koronę wału i nigdy żadnych ryb nie przewożono.Przecież nie spuszcza wody do zera. Zastanów się co piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Pożyjemy, zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Panowie, da się dojechać samochodem do plaży, zaznaczoną białą strzałką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Da się.Ale ta plaża jest przy niższym stanie wody, na ogół w lato jest zalana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Da się.Ale ta plaża jest przy niższym stanie wody, na ogół w lato jest zalana Czyli ten cały brzeg po lewej, też jest jest dostępny, przy niższym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Chciałem poinformować, że dostępna jest mapa w wersjo mobilnej:https://zimorodek.pl/akweny/jezioro-nyskie/mapa-batymetryczna?history=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Czy według Ciebie mapa odpowiada rzeczywistości?. Bo ja mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Nie jestem tego pewien, jeżeli pływasz po tym zbiorniku to mogę przydzielić darmowy dostęp na kilka dni w celu weryfikacji. Jakieś konkretne obszary budzą te wątpliwości? Jeżeli chodzi o offset, czyli wahania poziomu wody to można to kompensować w aplikacji nawet o centymetry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Pływałem, już nie pływam. Dziękuję za propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Nie jestem tego pewien, jeżeli pływasz po tym zbiorniku to mogę przydzielić darmowy dostęp na kilka dni w celu weryfikacji. Jakieś konkretne obszary budzą te wątpliwości? Jeżeli chodzi o offset, czyli wahania poziomu wody to można to kompensować w aplikacji nawet o centymetry.A zrobiłbyś mi zrzut jednego miejsca jak ci na mapie pokazał? Na pw rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Mogę wkleić tutaj napisz jaki punkt Cię interesuje - a jak to jakaś tajna sprawa to zapraszam na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 (edytowane) Mogę wkleić tutaj napisz jaki punkt Cię interesuje - a jak to jakaś tajna sprawa to zapraszam na PW.No to PeWu Edytowane 25 Stycznia 2024 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Czy według Ciebie mapa odpowiada rzeczywistości?. Bo ja mam wątpliwości.Andrzej to są dane Maximapa Cezarego Karpińskiego a z tego co z nim rozmawiałem to robili tę wodę systemowo , w jednym czasie. O ile Mietków się mocno pozmieniał , bo trwało wydobycie żwiru- Otmuchowskie powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Na nyskim żwir też wybierają non stop. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Ok, ja nie tamtejszy. Czyli do uzupełnienia - ale to nie mój teren ani dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Jak ktoś, chce robić mapę to może za darmo skorzystać z oprogramowania - czyta większość formatów z ploterów w tym .CSV (Deepery, ReefMastery) -> wrzucasz na serwer i odpalasz na tablecie wszystko za free. https://zimorodek.pl/aplikacje?app=bathymetryJest dokumnetacja również:https://zimorodek.pl/dokumentacja/aplikacja-desktopowa#/ Możemy później to "zderzyć" z obecną mapą i zobaczyć gdzie są różnice (pewnie dałoby się zrobić algorytm to pokazujący/wizualizujący). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Jak ktoś, chce robić mapę to może za darmo skorzystać z oprogramowania - czyta większość formatów z ploterów w tym .CSV (Deepery, ReefMastery) -> wrzucasz na serwer i odpalasz na tablecie wszystko za free. https://zimorodek.pl/aplikacje?app=bathymetryJest dokumnetacja również:https://zimorodek.pl/dokumentacja/aplikacja-desktopowa#/ Możemy później to "zderzyć" z obecną mapą i zobaczyć gdzie są różnice (pewnie dałoby się zrobić algorytm to pokazujący/wizualizujący).Hej, a będzie wersja pod jabłko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajczi Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Hej, a będzie wersja pod jabłko?Bardzo bym chciał, ale stawka za godzinę programisty iOS to... (można poszukać na portalach typu No Fluff Jobs na moment, kiedy będziesz to czytał), a poziom skomplikowania ogromny (sam render 3D w OpenGL to wyżyny programowania w mobile). Pożyjemy zobaczymy, ale na razie nic nie zapowiada, że będzie to szybko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Ok, ja nie tamtejszy. Czyli do uzupełnienia - ale to nie mój teren ani dane. Barka lata non stop. Osobiście potwierdzam, będąc regularnie na wyspach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Barka lata non stop. Osobiście potwierdzam, będąc regularnie na wyspach... Nie wiem jakie możliwości ma autor maximapy obecnie, by poprawić mapę. Wątpię, że ludzie za kilka kart od niego będą rzeźbić dane, nie te czasy. Społecznościowe izobaty, które można by przerobić także wymagają czasu a tym bardziej, że jeśli trwa wydobycie- sytuacja jest dość dynamiczna w określonych lokacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 https://www.facebook.com/share/v/vzUkV1gn6DNDTvXP/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Mogę wkleić tutaj napisz jaki punkt Cię interesuje - a jak to jakaś tajna sprawa to zapraszam na PW.Dane mapy są z jakiego roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Panowie, jak woda na Głębinowie? Na Otmuchowie ostro w dół, to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Zobacz sobie na kamerce w klubie żeglarski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi